• Co się dzieje??? Autor: ~Młody [78.51.179.*]
    Jestem tutaj dość długo,fajny pakiecik ze średnią 1,72 i w sumie to nie wiem co robić? Pierwszy raz tu wszedłem w czasie covid, myślicie że będzie podobnie?
  • Re: Co się dzieje??? Autor: ~pytek [31.60.15.*]
    Dnia 2025-07-25 o godz. 13:51 ~Młody napisał(a):
    > Jestem tutaj dość długo,fajny pakiecik ze średnią 1,72 i w sumie to nie wiem co robić? Pierwszy raz tu wszedłem w czasie covid, myślicie że będzie podobnie?

Teraz będzie 3x szybciej i 2x więcej
  • Re: Co się dzieje??? Autor: ~Zibi [37.109.33.*]
    Początek trendu wzrostowego, którego finał dopiero za jakiś rok.
  • Re: Co się dzieje??? Autor: ~pytek [31.60.15.*]
    Dnia 2025-07-25 o godz. 14:23 ~Zibi napisał(a):
    > Początek trendu wzrostowego, którego finał dopiero za jakiś rok.

Pewnie i tak nie wytrzymam i sprzedam akcje szybciej ale coś czuję, że za jakiś czas 10+ nie będzie czymś szokującym.
  • Re: Co się dzieje??? Autor: ~Arti [91.150.218.*]
    Podobnie było na madmind
    Teraz wystarczy spojrzeć gdzie się znajduje
    Tam też była tak podbitka
    Obym się mylił
  • Re: Co się dzieje??? Autor: ~Zibi [37.109.33.*]
    Nie wiem czy wiesz, ale porównuje niszową spółeczkę new connect robiąca niszowe gry na malutkich budżetach, ze stajni Playway chyba...

z relatywnie dużą spółką giełdową, o ugruntowanej historii, z najmocniejszym po CD Projekcie portfelem gier, ze zgranym i doświadczonym zespołem, która jako pierwsza wyprodukowała grę na najnowszym silniku Unreal, dysponująca wielokrotnościami budżetów o których marzyłby madmind...

Więc sorry...
  • Re: Co się dzieje??? Autor: ~ja [84.40.156.*]
    kupiłbyś poniżej 2 zł a czasu na to było sporo to byś się nie pytał co się dzieje tylko ręce byś zacierał z zadowolenia.
  • Re: Co się dzieje??? Autor: ~Kot1979 [188.164.146.*]
    I wszystko na kredycie, faktycznie dobre porównanie do Redów
  • Re: Co się dzieje??? Autor: ~Hallo [85.193.239.*]
    Dnia 2025-07-25 o godz. 15:31 ~Zibi napisał(a):
    > Nie wiem czy wiesz, ale porównuje niszową spółeczkę new connect robiąca niszowe gry na malutkich budżetach, ze stajni Playway chyba...
    > >
    > > z relatywnie dużą spółką giełdową, o ugruntowanej historii, z najmocniejszym po CD Projekcie portfelem gier, ze zgranym i doświadczonym zespołem, która jako pierwsza wyprodukowała grę na najnowszym silniku Unreal, dysponująca wielokrotnościami budżetów o których marzyłby madmind...
    > >
    > > Więc sorry...

Ten portfel to mit. Spolka od 15 lat jedzie na drukowaniu akcji plus kredyty.
    Ta spolka nie wyprodukowala i nie wyprodukuje nigdy porzadnej gry AAA. To nie ta mentalnosc ...
    Tu tylko spekulacja i 80% straci nagle i niespodziewanie
  • Re: Co się dzieje??? Autor: ~Kot1979 [188.164.146.*]
    W końcu głos rozsądku. I żeby nie było, posiadam nieduży (11K) pakiet akcji na którym dzięki dzisiejszym wzrostom jestem na zero no w sumie jestem na plusie 76 zł i mam nadzieję że będzie rosło ale jestem też realistą który śledzi tą spółkę już kilka ładnych lat i nie widzę nadzieji że będzie lepiej. Chociaż jak to mawiał klasyk „nadzieja umiera ostatnia”
  • Re: Co się dzieje??? Autor: ~111 [37.209.150.*]
    jak zeszłes z haka i nie wierzysz to należy w poniedziałek sprzedać chyba logiczne
  • Re: Co się dzieje??? Autor: ~Kosiarz [149.40.62.*]
    Dnia 2025-07-25 o godz. 13:51 ~Młody napisał(a):
    > Jestem tutaj dość długo,fajny pakiecik ze średnią 1,72 i w sumie to nie wiem co robić? Pierwszy raz tu wszedłem w czasie covid, myślicie że będzie podobnie?

A zakładników odbili... https://www.bankier.pl/forum/temat_re-jak-powiedzieli-tak-zrobili,71599167.html
  • Re: Co się dzieje??? Autor: ~HollandMan [181.214.206.*]
    Niesamowite, ze po roku 2023 kolejna grupa dawcow kapitalu sie pojawila i powiela te same brednie i marzenia i juz licytuja sie ile to urosnie i ile zarobia.
    Kompletnie nie zapoznali sie z historia jak koncza sie zapowiedzi wielkiego sukcesu prezesa.

80% nawet nie zdaje sobie sprawy, ze pomimo wirtualnych zyskow oni straca polowe swojego kapitalu bo dadza sie nabrac na kolejny hype.

• Re: Co się dzieje??? Autor: ~hitman12 [31.182.157.*]
    Ktoś tu chyba został na peronie i płacze (-;
  • Re: Co się dzieje??? Autor: ~Guru [37.248.173.*]
    Nie wiesz czy historia sie powtorzy
    a.ja nie wiem czy bedzie sukces.. ale wiem że się poprawili i uczą si3 na.bledach pozatym robian2 gry na raz a kurs rosnie bo był wyceniany smieciowo
[x]
CIGAMES -3,11% 2,65 2025-12-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.