Jestem tutaj dość długo,fajny pakiecik ze średnią 1,72 i w sumie to nie wiem co robić? Pierwszy raz tu wszedłem w czasie covid, myślicie że będzie podobnie?
Dnia 2025-07-25 o godz. 13:51 ~Młody napisał(a): > Jestem tutaj dość długo,fajny pakiecik ze średnią 1,72 i w sumie to nie wiem co robić? Pierwszy raz tu wszedłem w czasie covid, myślicie że będzie podobnie?
Nie wiem czy wiesz, ale porównuje niszową spółeczkę new connect robiąca niszowe gry na malutkich budżetach, ze stajni Playway chyba...
z relatywnie dużą spółką giełdową, o ugruntowanej historii, z najmocniejszym po CD Projekcie portfelem gier, ze zgranym i doświadczonym zespołem, która jako pierwsza wyprodukowała grę na najnowszym silniku Unreal, dysponująca wielokrotnościami budżetów o których marzyłby madmind...
Dnia 2025-07-25 o godz. 15:31 ~Zibi napisał(a): > Nie wiem czy wiesz, ale porównuje niszową spółeczkę new connect robiąca niszowe gry na malutkich budżetach, ze stajni Playway chyba... > > > > z relatywnie dużą spółką giełdową, o ugruntowanej historii, z najmocniejszym po CD Projekcie portfelem gier, ze zgranym i doświadczonym zespołem, która jako pierwsza wyprodukowała grę na najnowszym silniku Unreal, dysponująca wielokrotnościami budżetów o których marzyłby madmind... > > > > Więc sorry...
Ten portfel to mit. Spolka od 15 lat jedzie na drukowaniu akcji plus kredyty. Ta spolka nie wyprodukowala i nie wyprodukuje nigdy porzadnej gry AAA. To nie ta mentalnosc ... Tu tylko spekulacja i 80% straci nagle i niespodziewanie
W końcu głos rozsądku. I żeby nie było, posiadam nieduży (11K) pakiet akcji na którym dzięki dzisiejszym wzrostom jestem na zero no w sumie jestem na plusie 76 zł i mam nadzieję że będzie rosło ale jestem też realistą który śledzi tą spółkę już kilka ładnych lat i nie widzę nadzieji że będzie lepiej. Chociaż jak to mawiał klasyk „nadzieja umiera ostatnia”
Dnia 2025-07-25 o godz. 13:51 ~Młody napisał(a): > Jestem tutaj dość długo,fajny pakiecik ze średnią 1,72 i w sumie to nie wiem co robić? Pierwszy raz tu wszedłem w czasie covid, myślicie że będzie podobnie?
A zakładników odbili... https://www.bankier.pl/forum/temat_re-jak-powiedzieli-tak-zrobili,71599167.html
Niesamowite, ze po roku 2023 kolejna grupa dawcow kapitalu sie pojawila i powiela te same brednie i marzenia i juz licytuja sie ile to urosnie i ile zarobia. Kompletnie nie zapoznali sie z historia jak koncza sie zapowiedzi wielkiego sukcesu prezesa.
80% nawet nie zdaje sobie sprawy, ze pomimo wirtualnych zyskow oni straca polowe swojego kapitalu bo dadza sie nabrac na kolejny hype.
Nie wiesz czy historia sie powtorzy
a.ja nie wiem czy bedzie sukces.. ale wiem że się poprawili i uczą si3 na.bledach pozatym robian2 gry na raz a kurs rosnie bo był wyceniany smieciowo