Jak pokażą wyniki za drugi kwartał to tu może być zjazd slalom gigant tylko bez hamowania na mecie. Co tu nowego przeczuwac w raporcie, jakich przychodów jak żadnej gry nie wydali od ostatniego raportu i nie mogą skończyć tej obiecanej na pierwszy kwartał. Jeszcze niech się pokaże ze zmniejszyli zatrudnienie i biuro przenieśli do mieszkania marcinka to w ogóle też kto dziś łapał po 12zl to jakiś japoński żołnierz, że tak nazwę
Przyszłość tej spółki to złożenie pewnego wniosku do miejscowego sądu. W kasie bodaj 80 tys!!! Z czego chcesz to sfinansować. Nie dajcie się omamić spekule. Ktoś tu was nabija na hak
Rzeczywiście, kupę kasy całe 290 tys na zrobienie jednej! gry. A co z resztą? Tu 6zl za drogo, wiesz ile mają kredytów czy zamierzasz tuszować sytuację spółki
Jaki chłopaku znowu hak? Kupione po 6 zeta, sprzedane ze 100% zyskiem. Czego sapiesz? Jak spadnie można odkupić jeszcze raz. Dla mnie teraz trochę za duże ryzyko, żeby trzymać.
Tam tez miało być tak pieknie. Tutaj nie będzie tak szybko likwidacji ale wzrost z 5 na 14 bez powodu znaczy tylko jedno - spółdzielnia A ze spółdzielnią nie wygrasz - tyle w temacie spólki co ma 2 pracowników
Dnia 2025-07-25 o godz. 10:15 ~Erj007 napisał(a): > ale kto to kupuje?
A kto zrobił 29mln akcji obrotu na Rafako miesiąc temu , a kto pociagął Krakchemie z 20 gr na 1,20 kiedy ma kapitał ujemny -50mln?? Faktyczne działanie to współpraca spółdzielni z większościowym udziałowcem. Wiedzą że nie sypnie jak kurs jest na górce a tak to mielą miedzy sobą a przy okazji ktoś drobny się nabiera. Nie zaprzeczę że niektórzy przypadkowi mogą zarobić ale niech mi to nikt nie pisze że ktoś z ulicy przewidział wzrost o 100% i akurat tyle wytrzymał.
Dnia 2025-07-25 o godz. 11:10 ~Erj007 napisał(a): > Czym jest spółdzielnia
Hmm, myślałem że to oczywisie. Współpraca kilku inwestorów w celu osiagniecia korzyści - coś takiego samego jak nielegalna zmowa przy ustalaniu cen przez większosciowych udziałowców w rynku( ostatnio ekspresy do kawy Jura) Posiadają np kilka-kilkanascie mln zł kaitału i razem składaja zlecenia i piszą na forach tak aby upozorować wzrost spowodowany jakimś powodem, gdzie jedynym powodem jest ich działalność. Na pewno są po słowie z wiekszosiowymi i mogą się bawić w zabawy psychologiczne. Mali są przegrani bo nie wiadomo czy pociągną 20% czy 200% czy może więcej jak na Bedzinie....