• Skup Pytanie Autor: ~Domino [188.146.26.*]
    Załóżmy że mam 100 akcji Mercatora , zgłaszam się na skup akcji , ile z tych akcji zostanie ode mnie skupionych ??? Od czego to zależy ???
  • Re: Skup Pytanie Autor: ~Merc [31.0.50.*]
    Przy redukcji ponad 98% sprzedasz 1 akcje za 100zl i zapłacisz prowizje minimum 50zl
  • Re: Skup Pytanie Autor: ~xxx [37.1.186.*]
    Od ilości akcji, która zostanie zgłoszona do skupu. realnie 2-3% będzie odkupione

• Re: Skup Pytanie Autor: anonymous1919 [37.1.186.*]
    I nie, nie zapłacisz prowizji 50zł od jednej akcji. Prowizja będzie pobrana od wartości końcowej sprzedaży.
  • Re: Skup Pytanie Autor: ~Niesprzedam [82.139.59.*]
    Ale jest chyba jakieś minimum, każde BM ma swoje warunki.
    Jedną, max 2 sztuki jak wiesław się zapisze.

Chyba, że się nie zapisze, to wiecej. Ale na 99% się zapisze. Ten 1% zostawiam sobie, że jednak nie weźmie, On jest filozofem i nie wiemy dokładnie jaki ma plan. Kasy ma jak lodu. A zawsze to 124 tys. akcji zdjęte z rynku.

Ciekawe na czym mu bardziej zależy na dziś?

12 sierpnia skup będzie rozliczony.

Zapisy tylko do 7 sierpnia 2025 r.
    Ciekawe czy ci z xtb zdążą się zapisać?

I czy przekroczy te 50 PLN do końca zapisów?

No niech już wiesio da z 55 PLN na kursie. Do stówy jeszcze daleko będzie. No po takich espi powinno te 50 już osiągnąć?
    Należy się.

• Re: Skup Pytanie Autor: ~Domino [188.146.26.*]
    Jeśli mówicie że 1% max 2% zostane skupione ze wszystkich akcji zgłoszonych w wezwaniu to ja dziękuję za taki interes . Dzięki wielkie za pomoc w sprawie. Druga rzecz jest taka że zastanówcie się trochę nad tym Mercatorem bo są lepsze spółki .
[x]
MERCATOR -1,69% 43,65 2025-09-23 17:01:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.