Witam Jestem świeżym inwestorem i od jakiegoś czasu regularnie przeglądam to forum, zalew informacji kłótni, tez bez poparcia ich dowodami jest zatrwazajacy,non stop dezinformacja , co drugi temat kierunek, siaki owaki, bez poparcia tego jakimiś informacjami, połowa to tu chyba jakaś naćpana jest pisze jakimś slangiem nic z tego nie idzie zrozumieć , ostatnio czytałem że zawiesili druga fazę badań to jak ma tak mocno skoczyć cena ?
Nic sie nie martw, zawieslili bo w kosmos lecimy, jak wylądujemy na księżycu to zaczniemy badania klinczne na pacjentach z bankiera , luz i czekaj na obrany kierunek
Spokojnie, pisałam że tutaj jest sternik i nikt więcej, próbowano ruszyć kursem pod info na 10zl. Nie udało się z teraz obrót zerowy. Będą następne próby pod mocniejsze infa, kwestia czasu
Bazowane na ruchu akcji w taki sposób to jest jakiś obłęd i udzielanie się jeszcze na forum w taki sposób to wydaje mi się zniewagą, ale czego oczekiwać po jakiejś babie vibe lewaczki z KO xd (brak logiki to twoja firmóweczka )
Lepiej pisz tym swoim śmiesznym językiem jak to akumulujesz GreenX poniżej 2 zl haha. Możesz tam od Bena akumulować ile chcesz. Tutaj inna gra. A Tulum ? Jest, stoi i w listopadzie wakacje na miesiąc, a Porsche też jest i jeździ po Sopocie, granatowe 911, ze mną jako kierowca