• CEZ-wzrosty solidne tuż,tuż!! Autor: ~z4 [83.14.31.*]
    To najlepsza spółka z WIG-20.
  • Re: CEZ-wzrosty solidne tuż,tuż!! Autor: ~donni [94.254.167.*]
    Nie naganiaj w tak mało wyszukany sposób. Sam mam te papiery i wiem, że to solidna spółka ale gdybym miał się sugerować twoim komentarzem w życiu nie kupiłbym ani jednej akcji CEZ. Naucz się, że takie nakręcanie bardzo źle się kojarzy i zniechęca poważnych ludzi. Za to ściąga ławicę planktonu, który działa impulsywnie, jak 3-letnie dziecko. Na tej spółce zawsze był spokój i prawie żadnej spekulacji. Papier pewny jak obligacje - tyle, że oferuje trochę lepsze zyski. I niech tak pozostanie...
  • Re: CEZ-wzrosty solidne tuż,tuż!! Autor: ~z4 [83.14.31.*]
    Jeśli ktoś czyta te forum i kupi naganianą przeze mnie spółkę CEZ to wyjdzie na tym dobrze.Chyba ten jest naganiaczem w złym znaczeniu jeśli nagania na śmiecia,który
    skacze jak piłka.Ja zwracam tylko uwagę na dobrą spółkę.Nieprawdą jest,że nie ma
    spekulacji na tej spólce.Jest i to widać na wykresie.Poza tym to tego forum nie czytają
    ci co dzisiaj kupili 100 tys.akcji.
  • Re: CEZ-wzrosty solidne tuż,tuż!! Autor: ~sto tysięcy [83.21.120.*]
    a to byś się zdziwił...
  • Re: CEZ-wzrosty solidne tuż,tuż!! Autor: ~donni [94.254.235.*]
    Co do specyficznego wykresu jest to raczej "wina" arbitrażu spółki, który reguluje "batonami" w taki sposób, aby utrzymać kurs zbliżony do tego na czeskiej giełdzie.

P.S.
    Moim zdaniem spółka ma duży potencjał do Day Tradingu. To powinno zachęcić niecierpliwych zysku. Dzienne wykresy są bardzo obiecujące...
  • Re: CEZ-wzrosty solidne tuż,tuż!! Autor: ~z4 [83.14.31.*]
    Stary numer-odleszczenie przed wybiciem.Powtarza się to już prawie na każdej spółce
    która potem się wybija w górę.Ciekawe czy będą straszyć jutro przed otwarciem,tko np.
    100 zł,ale chyba nie będą się wygłupiać.Na dziś stawiam wszystko na CEZ.Najważniejsze ,że coś się na CEZie ruszyło,bo najbardziej nie znoszę martwicy i
    bezruchu.
[x]
CEZ -1,13% 227,00 2025-10-10 14:25:26
2025-10-03
Interest Payment Notice
2025-09-16
Interest Payment Notice
2025-09-15
Private Placement Bond Issue
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe