Na tak niskich wolumenach nie ma co robić analizy. A tak dla zabawy wrzucam analizę z chata. Chociaż jak dla mnie jak najbardziej trafna.
Na podstawie najnowszych danych z serwisu Investing.com (stan na 24 lipca 2025), techniczne wskaźniki dla Madmind Studio (MMSP) są generalnie negatywne:
• Całościowe podsumowanie techniczne wskazuje „Strong Sell” – zarówno na daily, jak i weekly i monthly  .
• Średnie kroczące (MA5–MA200) – wszystkie dają sygnał sprzedaży .
• Wskaźniki: RSI ~47 (neutralny), MACD lekko poniżej zera (sprzedaj), Stochastic, ADX i inne również przeważają na „sprzedaj”
Gdyby bazować na tym co piszesz, to nigdy byś nigdzie nie wszedł, a jak wskaźniki zmienią front to jesteś już na tkzw lokalnej górce. Te dane w jeden dzień mogą się zmienić o 100 procent w drugą stronę...bo co to za problem wyłożyć 20/30 k i zebrać do poziomu 1,35 gdzie zmieni się w sekundę wszystko? Ja nie wykluczam zejścia nawet w okolice 85/90, ale ile i kto sprzeda? Chyba, że z ręki do ręki żeby wystraszyć tych, których już dawno niema... Tu problem jest dla potencjalnie chętnego do zakupu - nie ma akcji do 1,6 ( tu od 1,5 może się pojawić podaż mała), wieksza pomiędzy 2 a 2.5). Ja tylko spostrzegłem co widać w 1 poście. A czas zrobi swoje. Na dziś jednak brak przesłanek do zmiany, choć na giełdzie różnie bywa.... Pozdrawiam
Dam Tobie dobra radę, ogólnie ze wskaźnikami i rekomendacjami domów maklerskich rób zupełnie odwrotnie. Kupuje się przy "mocne sprzedaj" a sprzedaje przy "mocnym kupuj" Masz ostatni przykład dwóch wydmuszek i rajdzie ponad 100% przy "tragicznych wskaznikach" tj P2Chill i Cherry games. Dla Ciebie jestem tylko randomowym użytkownikiem forum bankiera ale na potwierdzenie odszukaj sobie co W. Buffett mówił kiedy jest moment idealny moment kupna i sprzedaży akcji. Nie przejmuj się, wszystko przyjdzie z czasem. Pozdrawiam.
Dokładnie. Zapominacie, że jest czynnik ludzki i to on powoduje, że nagle coś zyskuje krocie, a coś co ma potencjał może spadać w dół. To ludzie wierzą, mają nadzieję, spekulują, inspirują się pracą spółek. Chat czy analizy komputerowe są suche, płaskie, matematyczne, gdyby były skuteczne to wszyscy grali by z użyciem botów, a zarobki sięgałyby 1-2%. Madmind ma w zanadrzu premierę gry, która może odmienić sytuację spółki. Tyle w temacie.
Przyznałbym rację gdyby gra wykazywała jakiekolwiek zainteresowanie rynku, wtedy można spekulować. A jest kompletną porażką. Zerowy wzrost followersow nie licząc 2-3 osób na dzień. Spada na WL. Materiały na YT czy FB mają max 1 tys wyświetleń.
Jeżeli kolega widział to co wyżej napisane to powinno dać do zrozumienia. Fala jeszcze nie zakończona. Pisałem, że nie zdziwię się nawet 85/90. Pozdrawiam