Żyje, dziękuję za pamięć - nigdy nie pisałem że to perła. Zwróciłem i zwracam jedynie uwagę że w/g mnie jest to papier który handlowany jest znacznie poniżej wartości godziwej. Rozgrywany jest przez fundusz grający na spadek - obecna pożyczka przekracza 100k akcji. Moje zdanie co do wartości spółki samej w sobie się nie zmieniło. Mój posiadania akcji się nie zmienił, ba nawet się zwiększył wystawie Ci po 11.11 zł mój pakiet abyś sobie mógł policzyć straty które tu mam.
Mają czas nie śpieszą się , nie muszą , zakładam że jest to jedna z kilkudziesięciu spółek w ich portfelu , przypomnę że weszli kiedy wartość była dwucyfrowa. Kiedy zaczną wychodzić ? wtedy kiedy spółka pokaże faktycznie ładne wyniki. Nie będą ryzykować. Mała płynność działa w obie strony. Dla mnie to też jest jedna z wielu, wielu inwestycji. Mam tu stratę wirtualną i tyle póki co.
widzisz masz racje w tym że dla jednego mogę być biedny jak mysz kościelna a dla drugiego obrzydliwie bogaty , specjalnie dla ciebie wstawię na 13.30 dorzucę jescze 5k dzisiejszych zakupów,
Rozum, to wg Ciebie jaka jest aktualna rynkowa cena akcji Photonu? Też już sporo weszłem w papier (jak na swoje warunki finansowe) i się zastanawiam czy i ile jeszcze dokupić.
Słuchajcie, zainteresowani, to może umówimy się na short sqeeze? Gdyby znalazło się 100 osób, każdy z kapitałem co najmniej 10 k to wywindujemy cenę akcji do poziomu 12 zł. Kiedy startujemy?
Na obligacjach jest prawie 0 obrot. Chyba warto jest dokupywać ale jak zawsze strach. Jak kiedyś kupowałem po 0.40pln to też tak było. Pożyjemy zobaczymy.