• Siema rozum Autor: ~Denis [37.248.170.*]
    Żyjesz chłopino?
    Coś słabo ta Twoja perełka przędzie.
    Czyżby miała iść do piachu hmmm
  • Re: Siema rozum Autor: ~Rozum [91.222.127.*]
    Żyje, dziękuję za pamięć - nigdy nie pisałem że to perła. Zwróciłem i zwracam jedynie uwagę że w/g mnie jest to papier który handlowany jest znacznie poniżej wartości godziwej. Rozgrywany jest przez fundusz grający na spadek - obecna pożyczka przekracza 100k akcji.
    Moje zdanie co do wartości spółki samej w sobie się nie zmieniło.
    Mój posiadania akcji się nie zmienił, ba nawet się zwiększył wystawie Ci po 11.11 zł mój pakiet abyś sobie mógł policzyć straty które tu mam.
  • Re: Siema rozum Autor: ~Denis [37.248.170.*]
    Rozum, przesuń pakiet po 13,13 pln
    to go z chęcią sprawdzę.
  • Re: Siema rozum Autor: ~bubu [89.71.201.*]
    no pakiet gruby....zastanawiam sie jak to jest ze majac taki pakiet ew potencjał nie możesz ruszyć tym do góry....
  • Re: Siema rozum Autor: ~Denis [37.248.170.*]
    Ruszyć? Ha ha ha
    Chłopie toż on biedny jak mysz kościelna.
    Nabrał towaru po 10 zł. i teraz się modli o cud.
  • Re: Siema rozum Autor: ~Kuchcik77 [176.106.33.*]
    Moze nie o cud a o to by Ci SS.......grający na spadki dali sobie spokój...kiedys
  • Re: Siema rozum Autor: ~lol [185.31.217.*]
    że komuś się chce grać na spadki na spółce z obrotem warzywniaka. Jakoś z odkupem się nie spieszy...
  • Re: Siema rozum Autor: ~Kuchcik77 [31.60.105.*]
    A może . Wcale nie muszą/ nie planują odkupić...my to mitologizujemy
  • Re: Siema rozum Autor: ~Rozum [185.189.136.*]
    Mają czas nie śpieszą się , nie muszą , zakładam że jest to jedna z kilkudziesięciu spółek w ich portfelu ,
    przypomnę że weszli kiedy wartość była dwucyfrowa. Kiedy zaczną wychodzić ? wtedy kiedy spółka pokaże faktycznie ładne wyniki. Nie będą ryzykować. Mała płynność działa w obie strony.
    Dla mnie to też jest jedna z wielu, wielu inwestycji. Mam tu stratę wirtualną i tyle póki co.

• Re: Siema rozum Autor: ~Rozum [185.189.136.*]
    widzisz masz racje w tym że dla jednego mogę być biedny jak mysz kościelna a dla drugiego obrzydliwie bogaty ,
    specjalnie dla ciebie wstawię na 13.30 dorzucę jescze 5k dzisiejszych zakupów,
  • Re: Siema rozum Autor: ~Piotr [149.238.132.*]
    Rozum, to wg Ciebie jaka jest aktualna rynkowa cena akcji Photonu? Też już sporo weszłem w papier (jak na swoje warunki finansowe) i się zastanawiam czy i ile jeszcze dokupić.
    Słuchajcie, zainteresowani, to może umówimy się na short sqeeze? Gdyby znalazło się 100 osób, każdy z kapitałem co najmniej 10 k to wywindujemy cenę akcji do poziomu 12 zł. Kiedy startujemy?
  • Re: Siema rozum Autor: ~Elevator [79.189.120.*]
    12.00 ?
  • Re: Siema rozum Autor: ~bubu [89.71.201.*]
    Otwieram popcorn i patrze na arkusz jak dzis sternik odpali stopy jak ktos ma ponizej 3 :D
  • Re: Siema rozum Autor: ~Elevator [79.189.120.*]
    Tu nikomu nie zależy na wartości spółki, skupują obligacje - więc cisną kurs w dół sami zainteresowani pewnie
  • Re: Siema rozum Autor: ~PP [91.123.212.*]
    Na obligacjach jest prawie 0 obrot. Chyba warto jest dokupywać ale jak zawsze strach. Jak kiedyś kupowałem po 0.40pln to też tak było. Pożyjemy zobaczymy.
    Dokupiłem dziś 1k akcji. Widać, zrobiłem jakieś poruszenie na papierze, obroty nagle wzrosły :) odbicie
[x]
PHOTON 0,89% 2,28 2025-11-14 16:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.