Dnia 2025-08-13 o godz. 20:53 ~Zilo napisał(a): > Coś Andrew znowu krzywo wyszło w kroku. A haki uwierają.
Nie przypisuję złośliwości temu którego działanie tłumaczy zwykła głupota . Zmień adres i kieruj swoje dyletanckie uwagi do źródła informacji które podałem Źródło https://www.biznesradar.pl/analiza-techniczna-wskazniki/RANK-PROGRESS Widać wyraźnie Zilo jak ci wyszło szydło z worka .
Jak można kupić "haki" przy cwk 0,25 a po urealnieniu wyceny gruntów zapewne po jakieś 0,15 w chwili obecnej? Grunty "wiszą" po cenie zakupu z przed 10-15 lat. Myśleć ludziska!
Pamietaj ze wycena ma to do siebie ze prędzej czy później ulega urealnieniu a Ty doskonale o tym wiesz. Lepiej kupić sobie akcje po 4,7 i spokojnie patrzeć jak rośnie kilkaset procent czy czekać z boku i patrzeć jak Cię ten wzrost omija?
Kurs jest właśnie urealniany przez rynek więc przestań się mazać jak brałeś po 7-8. Uśrednisz przy 2-3 i będzie znowu w okolicach obecnego kursu. Pociąg nie odjedzie i więcej cierpliwości.
Popatrz na wykres, porównaj co się w spółce przez lata zmieniło na lepsze (choć Ty to wiesz dlatego tak piejesz na forum). To po ile brałem jest nieistotne bo kupiłem papierek i potrzymam go do czasu aż Rank Progress odpali projekt wieżowca w Katowicach. Wtedy zobaczysz gdzie bedzie kurs. To nie jest spolka dla "skoczków".