Tak właśnie panowie wygląda robota animatora. Nie ma obrotów to spuścił kurs. Wyobraźcie sobie teraz, o ile wyżej by było, gdy nie jego zachowanie. Dlatego to wygląda cały czas na manipulacje kursem. Osobiście uważam, że to, co robi tu animator, to jest manipulacja, bo przez jego zachowanie, a raczej nieudolność tracą akcjonariusze. Oczywiście za każdym razem jak tylko pojawia się czerwień jest wpis nagona.
No piszę wciąż to samo . Ponieważ do tej konkretnej spółki te dwa zdania pasują po prostu . Jak wydarzy się coś innego to będę pisał co innego . Tymczasem jest to co pisze co do joty
Dnia 2025-07-24 o godz. 16:08 ~Kol napisał(a): > Tak właśnie panowie wygląda robota animatora. Nie ma obrotów to spuścił kurs. Wyobraźcie sobie teraz, o ile wyżej by było, gdy nie jego zachowanie. Dlatego to wygląda cały czas na manipulacje kursem. Osobiście uważam, że to, co robi tu animator, to jest manipulacja, bo przez jego zachowanie, a raczej nieudolność tracą akcjonariusze. Oczywiście za każdym razem jak tylko pojawia się czerwień jest wpis nagona.
a to szkoda, że nie masz uwag do "babci Kasi" za cenę akcji. Jeśli spółka cieszyłaby się zainteresowaniem rynku, to żaden animator nie zmieniłby obrazu sprawy :) Tak więc wiesz, gdzie rynek ma tę twoją "perełkę" i zapewne dłuuugo będzie miał. Na ale zawsze mogą zadebiutować na giełdzie w Londynie i przyciągną akcjonariat z ulicy :)
Dnia 2025-07-25 o godz. 11:49 ~Kol napisał(a): > Po pierwsze to nie żadna moja perełka, a tylko jedna z wielu spółek, a po drugie to brak informacji ze spółki skutkuje tym, że nie ma obrotów i zainteresowania. Ty nie masz akcji, a tylko jakieś urojeniową związane z Pawlikiem, a ja oceniłem tylko to, co się dzieje z kursem i sposób działania animatora. Różnica jest taka, że jak się nie naśmiewam z nikogo, kto inwestuje swoją kasę.
Czytaj uważnie forum bankiera a zauważysz, jakie zalety i przewagi w opisach - na tle innych spółek - wymieniają autorzy twojej perełki. Po drugie przypominam: jeśli rynek ceni spółkę i z uporem nabywa jej akcje, to animator nie wygra z trendem, rozumiesz, czy napisać ci wolniej ??? Po trzecie, nie naśmiewam się z samej inwestycji, bo po to jest giełda, tylko z twoich i waszych argumentów, które przegrały z faktami.
Animator tym, co tu wyczynia nie walczy z podaży tylko do niej doprowadza, ewentualnie robi takie wrażenie. Oczywiście schodzi coraz niżej, żeby uruchomić popyt tyle, że właśnie na takich ruchach traci akcjonariusz, który akcje kupił wcześniej. Kilkukrotnie kupowałem akcje i kurs był 3-4% na plusie, a za chwilę pakiety już były ustawione poniżej ostatniej ceny. Automat jest tak ustawiony, żeby kurs poruszał się w określonych widełkach, dlatego jest wrażenia manipulacji. Ty no cóż, już pokazałaś swoimi typami, że masz niewielkie pojęcie, ale za to jesteś natrętny i zakłamany, czym zniechęciłeś ludzi do forum i najwyraźniej taka twoja rola. Dla mnie wygląda to na celowe działanie, ale każdy sam decyzuje, czy warto czekać, jest wiele innych spółek, choć ty może o tym nie wiesz.
Dnia 2025-07-26 o godz. 06:43 ~Tom napisał(a): > Pamiętasz jak nakręciłeś na TSGames?? Nie wiem skąd ty sie wziołeś, ale ewidetnie jestes rudym niechcianym porzuconym dzieckiem...
Od tamtego czasu na TSG można było ładnie zarobić i to kilka razy i ja to wykorzystałem.
Dnia 2025-08-08 o godz. 15:51 ~Luigi napisał(a): > Odpowiesz ile wtopiłes 4 lata temu? Już tyle razy pytałem ale widzę że brak jaj na odpowiedź, może czas się przełamać? xD
Dnia 2025-08-08 o godz. 09:21 ~InżynierMaliniak napisał(a): > Dnia 2025-08-08 o godz. 07:11 ~tępiciel_kanalii napisał(a): > > Kurs 0,279 > > > "Autor: ~InżynierMaliniak [146.70.228.*] 2025-07-23" > > > Zdaje się, że pyskowałeś tu ostatnio...
O, już się denerwuje i zaczyna używać nie najprzyjemniejszych sformułowań :-)
słuchaj Maliniaka a w zimie w trampkach będziesz chodził. The bill się wypiera później swoich rekomendacji bądź kłamie o kontekscie. Typowy polski nieudacznik
Tych argumentów było sporo . Partner bliskowschodni ,perdue,Amerykanie ,Szwajcarzy ,Eco herbicyd ,wejście na główny rynek ,nano coś tam do bandarzy,kapitalizacja mld dol USA,.a skończyło się aresztowaniami które były skrzętnie ukrywane przez miesiąc i piecio letnimi spadkami i kiszonka . Obietnic nie pisałem chronologicznie bo trzeba by było więcej czasu żeby to poukładać po kolei . Pewnie było więcej tych obietnic niespełnionych ale tyle chyba wystarczy
Ten papier jest przyzwyczajony do lipy I tylko na takim paliwie przyspiesza. Niestety w obecnych warunkach jest ograniczone kreowanie lipy, więc na paszy dla krabów I sprzedawanych na bazarach w Ugandzie ,Birmie czy Czadzie wzrostów nie ujrzycie.