A po co mają testować?, po takiej cenie to każdy kupi przy takich infach i perspektywach. Ewentualnie niech się wypowie mistrz kółkowiczów :)
Ja osobiście trzymam i czekam cierpliwie na wzrosty, jestem tu długo i jeszcze poczekam... :)
Dnia 2025-07-23 o godz. 12:39 ~Marcus napisał(a): > A po co mają testować?, po takiej cenie to każdy kupi przy takich infach i perspektywach. Ewentualnie niech się wypowie mistrz kółkowiczów :) > > Ja osobiście trzymam i czekam cierpliwie na wzrosty, jestem tu długo i jeszcze poczekam... :)
Powrót na 35 gr ośmieszyłby wszystkie pozytywne prognozy co do przyszłości spółki .
Mógłbym wam zrobić 35 gr ale po co żeby Free okupił, ale wtedy difi się zesra bo ma odkupione po 42gr pewnie i mógłby nie przeżyć. Ja mam czas poczekam na solidne wzrosty
Moim zdaniem zjedzie na chwile ponizej 40 groszy, mocne zrzuty szły, ale spodziewam sie tez sporego popytu w okolicach 38 groszy.
Mam tez przeczucie ze niedlugo dogadaja sie z bankiem, wpadlo troche kasy, moze splaca jakas czesc zeby ich uspokoic a reszte znowu rozloza na jakies raty.
ISO tez powinno pomoc rozbujac troche ewentualne umowy, ale czy tak bedzie to nikt chyba nie wie?
takie wpisy mają na celu siać zamęt, może ktoś chciwy sprzeda po 0,40 aby taniej odkupić. Jeśli spadnie na 0,35 lub niżej to pewnie tylko by uruchomić stoplosy i to na małą chwilę.
Po co ma spadać tak głęboko skoro własnie kurs doszedł do wzrostowej linii wsparcia? Jutro odbicie od tej linii. Polecam mój wykres https://imgur.com/a/BnRHbYs