• komunikat Autor: ~pytek [15.220.65.*]
  • Re: komunikat Autor: ~Zibi [37.109.33.*]
    Kolejny gruby gepard wie gdzie będzie wzrost, i skąd przyjdą kolejne wille, kobiety i kawior. Młodzież powinna brać z niego przykład, zamiast marnotrawić kapitał na jakichś spółeczkach niby gamingowych. Cig ma portfel silnych gier i wie gdzie chce być za pół roku!
  • Re: komunikat Autor: ~Kolo [146.70.15.*]
    To juz nie spoldzielnia tylko …. fundacja rodzinna -:)))))
  • Re: komunikat Autor: ~Kostuch [46.112.86.*]
    Ten misiek dobrze wie co tu będzie się działo i jaką przyszłość czeka CI Games. Muszę przyznać że spryciarz z niego aby taką ilość akcji nazbierać w takiej cenie, firmy która za kilka lat będzie miała wycenę znacznie wyższą.
  • Re: komunikat Autor: ~Hallo [85.193.239.*]
    Dnia 2025-07-23 o godz. 10:27 ~Kostuch napisał(a):
    > Ten misiek dobrze wie co tu będzie się działo i jaką przyszłość czeka CI Games. Muszę przyznać że spryciarz z niego aby taką ilość akcji nazbierać w takiej cenie, firmy która za kilka lat będzie miała wycenę znacznie wyższą.

Ja to slysze od 15 lat tutaj, ze bedzie miala wyzsza i wyzsza ....Ile razy mozna powtarzac te banialuki?
  • Re: komunikat Autor: ~Zibi [37.109.33.*]
    Jakaś alternatywna rzeczywistość. Cig mnie jeszcze NIGDY nie zawiódł i zawsze dał zarobić 200-300%.
    No ja też to słyszałem i nawet straciłem trochę środków przez Rudego ale te kilkanaście lat to bezcenne doświadczenie całego zespołu i rudego. Jak by nie było wydali kilka gier z czego ostatnia LOTF miała budżet 300 baniek co daje miejsce w pierwszej piątce pod tym względem w całej polskiej branży gamdevu. W ciągu najbliższych kilku miesięcy ten projekty zapewne się spłaci i zacznie zarabiać. A przeciągu dwóch lat dwie premiery gier które mają milionowe rzesze fanów. Ten projekt na rok 2028 jak dla mnie na razie jest tylko pytajnikiem. Kurs 2 złote, kapitalizacja ok 550 baniek, ile mam jeszcze wymieniać. Przecież tu piniądz leży na ziemi, trzeba tylko się po niego schylić i być cierpliwym:)
  • Re: komunikat Autor: ~Piter [194.32.122.*]
    Ale juz kupil i teraz wy macie mu podbic kurs zeby mogl sprzedac.

No wiec zamiast naganiac brac pompki i pompowac a nie jakies leszczyki kupuja i obroty 200K w porywach.
    Ty naprawdę myślisz że KTOŚ kupuję akcja które ładuje do TZW Fundacji rodzinnej aby te akcje następnie spieniężać w przeciągu kilku miesięcy. TY rozumiesz po co zostały stworzone w naszym systemie prawny tzw Fundacje Rodzinne?, obawiam się że NIE, no cóż ale to twoja strata.
  • Re: komunikat Autor: ~Tatuś [195.181.167.*]
    Kostuchu w ta spolke sie nie inwestuje. Tu tylko spekulacja. Kto zainwestowal to wisi lub zawisnie na haku.

Cykluczne opowiadanie bajek, nakrecanie hype i przychodzi sprawdzam i pogrom
  • Re: komunikat Autor: ~Zatarra [37.31.26.*]
    Słychać wycie - znakomicie
[x]
CIGAMES -1,23% 2,80 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.