Ja mimo wszystko jestem nastawiony na wzrosty. Zastanówcie się na logikę. Ragnar sprzedał 1,5mln akcji. Ktoś to kupił. Nieważne czy zwykli ludzie czy jakaś firma/fundusz itp. Skoro ta ilość poszła to nie po to aby teraz ktoś zaczął znowu sypać akcjami i tracić. No, chyba, że jest totalnym frajerem. Tak naprawdę ze spółką nie dzieje się nic złego co miałoby skutkować spadkami. Wręcz przeciwnie. Dlatego ja jestem raczej dobrej myśli i czekam na lepsze czasy. Przynajmniej na te 2zł na akcji bo to myślę jest jak najbardziej realna wartość w okolicach max. jesieni.
@Guru, obroty teraz spadły (w porównaniu do ostatnich dni) bo nie wiadomo było co robić skoro kurs leciał w dół. Kto miałby sprzedać ze stratą to się pewnie wstrzymywał. Jedynie był skup tego co było sypane. Jak teraz to wszystko się wyciszyło i nie będzie hurtowo dosypywane i kurs zacznie rosnąć to i obroty wrócą.
Nie wiem czy Ragnar naprawdę brał akcje po ok. 15 gr? Mogły być też jakieś dodatkowe umowy co do przyszłych rozliczeń po jego wysypaniu się ?>?>?>?>?>?
Wczoraj pierwszy raz wszedłem na Discorda po tym jak tutaj ktoś podał linka. No i m.in. takie screeny tam wrzucano, z rozmowy z Ragnarem. Jak widzisz, przyznał się.