Zauważ człowieku ze poza wskaźnikami godzinnymi które są nie istotne gdyż wyliczane są na podstawie krótkiego interwału czasowego nigdzie jeszcze nie pojawił się kolor zielony.A jeżeli by się nawet pojawił to nie oznacza odrazu radykalnej zmiany kierunku kursu tylko z moich obserwacji jakieś 2-3 tygodnie i trend dopiero zaczyna sie odwracać.Na tygodniowym nawet po spadku z 0,7 na 0,525 RSI nadal jest powyżej 80 co oznacza skrajne wykupienie.Zdrowo wyceniana spółka ma RSI w okolicach 60-65.Bez info 0,5 za kilka dni będzie ze wsparcia stanie się oporem.Moim zdaniem pierwsze zakupy spekulacyjnie można zacząć robić poniżej 0,48.
Znaczy się, że kolega sprzedał akcje Getina i teraz robi za wujka dobra rada, moderatora spółki i chce spuścic spółkę na 0,48 zeta dla spekuly. Jakie to trywialne, wręcz prostackie
Kolega podejmuje decyzje na podstawie matematyki a nie na podstawie swych życzeń.25% uciekło w 5 sesji bez żadnej informacji a wskaźniki krwawią.Takie szybkie zjazdy bez uzasadnienia informacyjnego są oznaką skrajnego przewartościowania.
Kolego może już nie ma skrajnego przewartościowania . Skrajne przewartosciowanie napewno bylo 2 dni temu. Przez te 2 dni spolka spadła kilkanaście %. Spekula juz podkupuje
Widać to było wyraźnie pod koniec wczorajszej sesji, gdzie zlecenia w ilości od 50.000 do100.000 szt. na kupno często byly składane. RSI na wykresie 1 miesięcznym wynosi na dziś dokładnie 36,6 .Do
granicy wysprzedanego rynku brakuje 6,6 punktu, który to poziom możemy już dziś osiągnąć. Wiadomo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, a ty już nie siedzisz na akcjach , co nie kolego. To wszystko tlumaczy twoje tłumaczenie, nie ma akcji więc nagon na dalsze spadki, zniechęcanie ludzi, bo chce odkupić ponizej 0,48 zeta bo po tyle sprzedał, jak to ktoś trafnie zauważył na innym wątku, cwany kolesiu .
No i co koleś jak tam Twoje przewartościowanie spółki ha,ha ha ha!!! Ja wczoraj na tym mega spadku kupiłem trochę Getina i dziś mogę świętować sprzedaż spolki na górnych widłach. A ty co czekasz na 0,48 zeta ha ha ha!!!