Dnia 2025-07-22 o godz. 21:35 ~SHORT napisał(a): > Na wybicie w kierunku 120,00 zł, już wystarczy tej kilku sesyjnej dystrybucji akcji niczego nie świadomym ale pazernym > dużego zysku leszczykom!
Sądziłem że rynek kontraktów na miedź zacznie kolejną falę spadkową we Środę a tu niespodzianka dopiero dzisiaj czyli Czwartek tak około godz. 13 00 po przełamaniu poziomu wsparcia pokazał przyszły kierunek notowań miedzi, i nie mam złudzeń co się będzie dalej na szerokim Wig-20 działo, bo to wtajemniczeni wiedzą że notowania miedzi przeważnie wyprzedzają wydarzenia, to taki DOKTOR MIEDŹ stawiający diagnozę dotyczącą choroby pacjenta czyli ogólnie rynku/ów notowań
Dnia 2025-07-24 o godz. 17:48 ~SHORT napisał(a): > Dnia 2025-07-22 o godz. 21:35 ~SHORT napisał(a): > > Na wybicie w kierunku 120,00 zł, już wystarczy tej kilku sesyjnej dystrybucji akcji niczego nie świadomym ale pazernym > > dużego zysku leszczykom! > > Sądziłem że rynek kontraktów na miedź zacznie kolejną falę spadkową we Środę a tu niespodzianka dopiero dzisiaj > czyli Czwartek tak około godz. 13 00 po przełamaniu poziomu wsparcia pokazał przyszły kierunek notowań miedzi, i nie mam > złudzeń co się będzie dalej na szerokim Wig-20 działo, bo to wtajemniczeni wiedzą że notowania miedzi przeważnie > wyprzedzają wydarzenia, to taki DOKTOR MIEDŹ stawiający diagnozę dotyczącą choroby pacjenta czyli ogólnie rynku/ów > notowań
Obecnie trwa walka popytu z podażą /godz. 17 55/ na kolejnym poziomie wsparcia ale jest zbyt mało czasu na rozstrzygnięcie bo około 0,5 godz., a więc ostateczne rozstrzygnięcie odbędzie się jutro czyli w Piątek 25,07,25 i obstawiam że podaż wygra!
Dnia 2025-07-24 o godz. 21:53 ~SHORT napisał(a): > Dnia 2025-07-24 o godz. 21:01 ~Tex napisał(a): > > Geniusz przeświadczony o swoim ego ??? > > Zazdrościsz mi wiedzy cwaniaczku, a wystarczy umieć czytać wykres kontraktów terminowych na miedź!
>>> hahaha to co ty robisz na formum z taką wiedzą o przyszłości :) powinieneś teraz cumować jachtem gdzieś w okolicach MonteCarlo :)
Dnia 2025-07-24 o godz. 22:26 ~di_ napisał(a): > Dnia 2025-07-24 o godz. 21:53 ~SHORT napisał(a): > > Dnia 2025-07-24 o godz. 21:01 ~Tex napisał(a): > > > Geniusz przeświadczony o swoim ego ??? > > > > Zazdrościsz mi wiedzy cwaniaczku, a wystarczy umieć czytać wykres kontraktów terminowych na miedź! > > >>> hahaha to co ty robisz na formum z taką wiedzą o przyszłości :) > powinieneś teraz cumować jachtem gdzieś w okolicach MonteCarlo :)
Zamówiłem specjalną jednostkę z rampą do wciągania włokiem złowionych leszczyków!