• Jakie wyniki. Autor: ~Tomy [188.146.130.*]
    Witam wszystkich. Dziś zakupiłem pakiet akcji ccc. Jak przewidujecie temat wyników ? Ja myślę że przychody wzrosną ale marża słabiej. Chętnie poczytam jakie wy macie zdanie na ten temat
  • Re: Jakie wyniki. Autor: ~Bzymbzymk [31.61.254.*]
    Ma być 71 czy 69 i dwójka
  • Re: Jakie wyniki. Autor: ~realista [46.151.18.*]
    Raczej nie wyszli z LFL na 0 - na Modivo bedzie ok 10% na przychodach mniej co powinien zrownowazyc wzrost na HP - glownie za sprawa wiekszych powierzchni. Segment CCC lekki minus albo plasko na przychodach.
    Na pewno zobaczymy ladnych pare procent wzrostu rentownosci ebitda na Modivo to powinno dac 1-2% na calosci do rentownosci. Najwieksza zagadka jest rozliczenia z WB szacunki w zadnej mierze nie sa audytoane moga sobie wybrac dowolna interpretacje. Albo taka jak przyjeli na szacunkach za q4 gdzie sobie policzyli przychody od razu albo taka jak im kazal zastosowac audytor podczas rocznych i ksiegowac dpiero jak towar jest sprzedany. Mamy ok 150mln wlasnie z tego 4 kwartalu do rozliczenia ok 50 z Szopexu i teraz jakby znow zastosowali taka metode jak na szacunkach za q4 to moga sobie wliczyc towar ktory pewno juz trafia powoli na sezon AW do WB, a jest tych salonow juz prawie 170 z Kaes. Mam nadzieje ze wszystko bedzie jawnie wprost napisane jak to policzyli
    Zobaczymy jakie beda konsensy w DM - ale poprzeczka bedzie ustawiona nisko pewno ok 400-450 mln na ebitda.
  • Re: Jakie wyniki. Autor: ~hero [37.248.157.*]
    i dlatego na te 244-245 powinien być pojazd na papierze a tak na marginesie , jakby nie ten jefany marshall już by tyle było ale robactwo to robactwo
[x]
CCC 0,00% 117,00 2026-02-13 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.