Racing Fest w poniedziałek? Nie zdziwię się jeśli wrocą do Top 100-150....a wtedy zwrot kosztów będzie już bardzo blisko. Przypomnę zwrot ponad 10 mln zł po premierze na tylko 1 platformie. Tacy Altersi zadebiutowali na 3 platformach i na zwrot poczekają do 2026 roku...
Nie prawdopodobnie tylko na pewno bedzie to najlepsze półrocze w historii. Przychody rdr zwiększą się 8 może10 krotnie, ale to każdy wie. Tu musi sie ruszyć sprzedaż. Szansa jest od poniedziałku. Tak jak pisałem wielokrotnie musi być multi. To jest najważniejsze. No i oczywiście konsole. I wtedy bedzie tuż bardzo bardzo dobrze.
to nic by nie dało nie dało by nic. Twórcy zmarnowali szanse, gra nie wywołała efektu wow, przeszła bez echa i teraz pomału odejdzie w zapomnienie. Ewentualne będzie ogrywana przez garstkę zapaleńców na punkcie japońskiego złomu i zapamietana jako NFS z temu. Taka kolej rzeczy. A gif zostanie z jednorazowym wpływem gotówki na kolejne lata posuchy. Ciekawe na ile ten zastrzyk wystarczy hihi
ja wtedy byłem bardzo optymistyczne nastawiony i serio wierzyłem w sukces stawiając na to własne, niemałe pieniądze. Niestety mocno się pomyliłem. Nie mam problemu się do tego przyznać. Na giełdzie tak bywa raz się przegrywa, raz przegrywa xD
No tylko co przegrałeś? Kupiłeś na górce? Akcje poszly po 12 Ziko. Ci co sprzedali przed premierą zarobili lub wyszli na 0. Tam wtopił ten kto trzymał dalej
Bla bla bla. Jaką szanse zmarnowali? Co zrobili źle? Mieli na marketing 200 tyś euro chłopie czyli tyle co nic. Zrobili mega dobra gre. Oceny jak na scigalke na tym etapie bardzo dobre. Gra jest rozwijana. Wiesz ze na wydawce na konsole moga wziasc wieksza firme niz 4divinity i dostaną lepszy hajs? Wiesz ze gamepass to bedzie minimum 1.5 mln dolarow? Kurs jest gdzie jest bo banan to spekulacja a nie inwestowanie i tyle.
co ty piedrolisz. Gra jest mocno przeciętna o czym świadczą oceny graczy. I tak zostanie zapamiętana. Zabrakło szlifu pary kluczowych kwestii, naprawianie ich teraz nic nie zmieni bo najważniejsze jest pierwsze wrażenie.
Jak masz przeklinać to sie w ogóle nie odzywaj. Sprawdź sobie jakie oceny miała Asetto corsa na początku i jakie ma teraz oceny asetto corsa evo. Ludzie z takim doswiadczeniem zrobili gre ktora na starcie jest gorzej oceniana od JDM. Pamietasz pierwsze wrazenie Cyberpunka? I gdzie teraz jest?
ja przeklinać? jako cesarz brzydzę się chamstwem. Słowo piedrolisz to staropolskie określenie używane na salonach w kręgach szlacheckich oznaczające po prostu głupie gadanie. Dopiero po upadku kultury szlacheckiej pod zaborami i wpływami komuszej bolszewii chamstwo i drobnomieszczaństwo nadało mu wydźwięk wulgarny, nie wiedzieć czemu. Cesarz bawi i uczy :)
Chwalę się, miałem rację, że do końca lipca nie będzie info o zwrocie kosztów, podejrzewam, że racing fest nie będzie lepszy od summer sale..., sukcesem będzie jak sprzedadzą w tym czasie 10k...
Ktoś tu kiedyś napisał, że sprzedaż na poziomie 150k pozwoli zwrócić koszty gry, ta informacja jeszcze się nie pojawiła..., zakładasz optymistycznie...
10k w racing fest to byłby niezły wynik bo to trwa tydzień, ale kto wie. Do konca roku powinno byc w granicach 200-250k kopi na pc. Konsole drugie tyle i jest pieknie. Pozniej gamepasik dlc itd itp.
Promocje Misiek. Przy promce 50% sprzeda sie o wiele wiecej niz teraz w tym tyg jak bedzie -30%. Do konca roku bedzie tez jakies dlc to tez pomaga. Pisalem 200- 250k wiec 250k bylaby bajka. 200 tez bedzie git