Rajd był z 0,224 na 0,7 zł.Połowa tej kwoty to 0,46zł czyli i tak ponad 100% niż poziom minimalny.Ponieważ ciut wyżej znajduje się psychologiczny 0,5 to można powiedzieć ze tam pojawi się pierwsze wsparcie które w mojej opinii za długo nie przetrwa.
Niema info niema wzrostow.Nawet jeżeli LC odzyska kasę z dywidendy czyli 43 mln złotych to nie jest powiedziane ze wrzuci ja w gh ponownie.Bez tego jest tu max 0,4 na akcje.
Tak to niestety wyglada.Można oczywiście spekulacyjnie kupić bo być może będzie lekkie odbicie ale podstaw ekonomicznych na dzień dzisiejszych brak żeby te akcje były warte ponad 100 mln złotych przy 60 mln które tu zostały.
A skąd ci się to wzięło??Walnego zes nie oglądał wiec ci uświadomię ze prezes mówił ze sprzedaż Ukrainy jest już uwzględniona.Może wpłyną jakieś odsetki może za zwłokę jakieś drobne typu 10 mln złotych to nie zmienia faktu ze kasy razem z tym jest na 0,4 a nie 0,55.
Getinek kocham i dał mi zarobić kilka mln ale teraz już trzeba patrzeć realnie.Za wcześniejsze dywidendy można było brać w opór a i tak rosło 100% teraz te 100% już było odzwierciedlone w rajdzie bez pokrycia w finansach.