Dnia 2025-07-22 o godz. 12:31 ~RazDwa napisał(a): > Później walne w październiku i emisja po 0,25 >
Twoja fantazja nie zna granic, jeszcze z jednej uchwaly upoważniającej zarząd do podniesienai kapitału nie skorzystali, a już będą uchwalać drugą.. Jak ty mnie zaimponowałeś w tej chwili. ;;)
Skończcie już tym pieprz...em na tym forum i straszeniem czy nagonkami. Prawda jest taka, że akcji (nawet łącznie) jest mało. Kurs nawet gdyby skoczył powyżej 1zł to i tak śmieszna kwota. Jest sporo innych spółek gamingowych, które mają kursy choćby po kilkanaście zł i jakoś funkcjonują. Tutaj widzę, że odchodzi jedna wielka spekulacja. Wszedł Ragnar był lament. Wyszedł Ragnar też lament, choć powinna być mega euforia, że głównego spekulanta i sprawcy zamieszania już nie ma na pokładzie. Zrobił ludzi w bambuko konkretnie i faktycznie dobrze gdyby jakiś nadzór finansowy się tym zainteresował. Ja rozumiem, że teraz jest tak, że jedni by chcieli zarobić, a inni będą pisać, że spadnie jeszcze niżej, żeby jeszcze taniej kupić. Co ma być to będzie. Jak nie skoczy teraz to pewnie za jakiś czas. Za niecały miesiąc poznamy wyniki za II kwartał. Biorąc pod uwagę, że ostatnie 2 raporty mieli z wykazanymi zyskami, myślę, że to utrzymają. Głowy do góry :)
Dnia 2025-07-22 o godz. 20:10 ~Bartek napisał(a): > Skończcie już tym pieprz...em na tym forum i straszeniem czy nagonkami. Prawda jest taka, że akcji (nawet łącznie) jest mało. Kurs nawet gdyby skoczył powyżej 1zł to i tak śmieszna kwota. Jest sporo innych spółek gamingowych, które mają kursy choćby po kilkanaście zł i jakoś funkcjonują. Tutaj widzę, że odchodzi jedna wielka spekulacja. Wszedł Ragnar był lament. Wyszedł Ragnar też lament, choć powinna być mega euforia, że głównego spekulanta i sprawcy zamieszania już nie ma na pokładzie. Zrobił ludzi w bambuko konkretnie i faktycznie dobrze gdyby jakiś nadzór finansowy się tym zainteresował. Ja rozumiem, że teraz jest tak, że jedni by chcieli zarobić, a inni będą pisać, że spadnie jeszcze niżej, żeby jeszcze taniej kupić. Co ma być to będzie. Jak nie skoczy teraz to pewnie za jakiś czas. Za niecały miesiąc poznamy wyniki za II kwartał. Biorąc pod uwagę, że ostatnie 2 raporty mieli z wykazanymi zyskami, myślę, że to utrzymają. Głowy do góry :)
W tym teoretyzowaniu nie przywiązywałbym, aż takiej wagi działalności spółki w sektorze gamingowej i osiąganych wyników finansowych. Gaming powoli będzie wygaszany, w tym chwili są 2 opcje na stole.. A Ragnar.... jak to Ragnar, jeszcze tu wróci.. ;) Głowa do góry... ;)
Generalnie nic się nie stało, ten co się zdenerwował świetnie zarobi, wyżalił się na X jak został skrzywdzony no i co tu jeszcze napisać, może powodzenia? Co złego to nie ja? No i najważniejsze kupcie kredki, zeszyty, bo są już w promocji…
Dnia 2025-07-22 o godz. 23:03 ~czujny napisał(a): > Na Mili też odpuściłeś. Kiedy tu odpuścisz? Jak szef każe?:)
Na Mili byłem w maju 22r. ;) Odpuszcze co? Każe komuś brać, bo będzie 15 zł w tym miesiącu, pewne wnioski nasuwają się same i dzielę sie nimi. Ile mam założonych wątków na tej stronie w porównaniu z innymi 1 ( słownie jeden), a taki np. Invest 4 i jaki z tego wniosek? W większości postów odpowiadam na zeczepki personalne. I jaki mam związek z Ragnarem?
Dnia 2025-07-22 o godz. 23:33 ~Invest napisał(a): > Invest? Czy o mnie piszesz? Jeśli tak to miło mi. Ja piszę to co widzę a wątki stosowanie dobieram do tego co widzę
Nie odnoszę się do treści, która tu zamieszczasz, a podaje jako przykład aktywności wyrażonej w zakładanych wątkach.. ;)
Wczoraj chyba wszyscy poszli spać bbbbardzo wcześnie bo od 16:30 cisza na forum. Narada? Zapomnieliście o swoich obowiązkach? Straszne tyle godzin czekałem na takie wpisy. Więc chowam kasę i spokojne czekam.