• Niebawem Autor: ~Hmm [46.112.112.*]
    Chyba startujemy mam wrażenie, pozdro
  • Re: Niebawem Autor: ~ynwestor [93.105.178.*]
    Grubas sypiący od miesięcy jeszcze nie skończył swojej kontrolowanej ewakuacji.
  • Re: Niebawem Autor: ~Hmm [46.112.112.*]
    Do końca miesiąca może jeszcze kurs będzie gnieciony ale mam wrażenie że ktoś tutaj ładnie zbiera akcje od dłuższego czasu i przed raportem juz bedziemy miec zupelnie inne poziomy . Czas pokaże
  • Re: Niebawem Autor: ~Hmm [46.112.114.*]
    Zauważyliście jak w miejscu jest sypniecie i zaraz ktoś podstawia nowe zlecenie na k? Jest tak słaby obrot ,że ktoś tworzy sztuczne transakcje czy po prostu ktoś wyskakuje powoli i inny to odbiera? Ciekawe
    Raczej te drugie jak już. Na pewno ktoś bardzo gruby pakiet od dłuższego czasu wywala. Było też wiele celowanych transakcji po 10k+ akcji w cenach 11.80-13. Ale ogólnie to **** wie. Trzeba się modlić o absolutnie rekordowy kwartał.
  • Re: Niebawem Autor: ~Hmm [46.112.114.*]
    Wkrótce się przekonamy...i nie sądzę żeby trzeba było się modlić żeby był rekordowy, choć szkoda że lato takie sobie, wtedy byłoby jeszcze lepiej
  • Re: Niebawem Autor: ~inwestor2017 [109.231.45.*]
    A tu nowy gracz w Polsce INFLOO za 16 zł brutto gaz do klimatyzacji sprzedają !!!
  • Re: Niebawem Autor: ~Alegro [80.55.202.*]
    Fabian Żwirko były udziałowiec bsh, któremu zabrali dostęp do produktu acfix i dramatycznie próbuje sprzedawać podróbkę. Sprzedaje poniżej kosztów aby zaistnieć jakkolwiek na rynku. Niestety ma nikłe szanse na sukces, nawet jakby za darmo rozdawał
  • Re: Niebawem Autor: ~Hmm [83.27.63.*]
    Jutro wyniki, wiem że jest tutaj nas niewielu (i chyba dobrze), ale na jakie cyferki liczycie?
  • Re: Niebawem Autor: ~Alegro [185.205.85.*]
    Powyżej 12 mln przychodu
  • Re: Niebawem Autor: ~inwestor2017 [83.6.56.*]
    Drogi Panie Pani. Oczernianie ludzi nie wygląda ładnie. W datku mówi jakim się jest BURAKIEM. Mam tylko NaDZIEJE że nie piszę to zarząd. ( można mieć Kasę i KLASĘ a może mieć tylko KASE Buraku )
    Przychody 8,4kk - 10kk. Zysk 2.5kk - 3kk = ok.
    Powyżej tego to szampana otwieram.
    Poniżej 2Q 2024 roku, to litr wódki.
    Przydałby się taki wynik, żeby w końcu ten ogromny balast się odłączył od naszej łajby.
  • Re: Niebawem Autor: ~Hmm [46.112.106.*]
    Ładny obrot, niezależnie od wyników i tak pewnie wyląduje z bimbtem
  • Re: Niebawem Autor: ~Hmm [83.27.63.*]
    Bimber sie chłodzi
  • Re: Niebawem Autor: ~Hmm [83.27.191.*]
    Ciekawe czy przebija banke obrotu kolejny raz na wzroście
[x]
BSH -1,93% 20,30 2025-11-07 15:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać