Po pierwsze nie naganiam, po drugie napisałem że ja sprzedam po 10pln , dlatego moge sobie pozwolic na takie zabawy i wjazdy PKCem jak ostanio....po trzecie spółka na min. średni termin, ale widze że czekasz cierpliwie......ja nic nie obiecuje i nikogo nie namawiam do kupna.
Jak to nie namawiasz? To po co niby piszesz na forum ze sprzedasz za 10zl? To nie jest naganianie??? Wez mi logicznie wytlumacz a.f.f.a. po co piszesz na forum?
Niestey nie jestem w stanie dac Tobie precyzyjniej odpowiedzi, tu jest GPW, nie ma miejsca na precyzje nigdy nie było i nigdy nie będzie, no ale przeciez to sam wiesz. Pozdrawiam musze się oddalic na godzinke od kompa.
Witam A.f.f.a. Mamy silny opor na 4,65, ktorego kurs nie moze przebic od 2 sesji dlatego podziałaj hehe:) Jezeli zostanie przebity w gore to wedlug moich spostrzezen na wykresie mamy droge otwarta na poziomy 5,35-5,50. Kurs jest dalej w kanale wzrostowym zapoczatkowanym w październiku 2008 jak rowniez w kanale wzrostowym zapoczatkowanym 13 lipca 2009 r. Mozna bedzie sporo zarobic, ale trzeba uporac sie najpierw z 4,65:) Pozdrawiam
Też dzisiaj co nieco dobierałem choć troszeczkę wyżej. Coś mi się wydaje że ruszymy dopiero w przyszłym roku, przynajmniej ja nie oczekuję zdecydowanych ruchów w najbliższym czasie.
Stawiam na 2Q 2010, do tego czasu myślę że warto sukcesywnie dobierać na korektach. Cena taka jak chociażby na dzisiejszym zamknięciu bedzie dla niektórych marzeniem, choć Ci co w tej chwili mają RLP nie do końca sobie jeszcze z tego zdają sprawy.