Ktoś kupił dla kółeczka, teoretycznie pod walne które nic a nic nie wniesie. Dlatego ten strzał. Teraz kilka zakupów i naganianie podbije kurs na 0,32-0,34 ktoś opchnie i kurs zjedzie na 0,25-0,27 z obrotami jak warzywniaku i wolumenie jakby uczeń z kieszonkowego kupował. Czyli na stare tory. Nie dajcie się zwieść jakimś potwierdzeniom patentów (cokolwiek to znaczy a znaczy tyle że autor wpisu nie ma bladego pojęcia o czym pisze) i mega merytorycznym wpisom typu tu +500% w kilka sesji. To już było. I cyklicznie się powtarza. Mówimy o spółce która nie ma na drukarkę 3d....
Ewentualnie ktoś kupił albo uśredniał i zjedzie w kilka sesji na stare tory bez żadnych podbitek. Każdy kto myśli i ma pojęcie o biotechu chyba rozumie ostatnie raporty i umie wyciągnąć wnioski
wystarczy spojrzeć na wolumen, serio dacie się nabrać na podbitkę kikoma tysiącami akcji Za kilkaset złotych? To nikt poważny nie wszedł. Kurs szoruje po male (bo pod
spodem jest jezsze dno) Nikt nie chce kupować, to i 1k pln się tu kurs o 10% podbije
Panowie, bez żartów! Dzisiaj sprzedałem i właśnie miałem pisać, czy to Tymek się zmiłował i ode mnie odkupił, czy może ktoś inny? Dziękować chciałem, a tu taki zwrot akcji. Odkupować!!??? KTO TO KUPUJE?