Dnia 2025-07-21 o godz. 15:41 ~daszek napisał(a): > Dnia 2025-07-21 o godz. 15:38 ~świstak napisał(a): > > Daszek jest czujny jak owsik w ........... :-))) > > Pewnie je na codzień.Tak to jest jak się rąk nie myje.. ;;)
Daszek, napisz co Twoim zdaniem będzie. Zobaczymy czy trafisz. Bo pod pojęciem "specyficzny" to można wszystko przemycić. Niezależnie czy będą spadki czy będzie rosło:D. Więc? Twoim zdaniem w górę czy w dół? Ja obstawiam w górę (moje zdanie).
Dnia 2025-07-21 o godz. 19:13 ~Bartek napisał(a): > Daszek, napisz co Twoim zdaniem będzie. Zobaczymy czy trafisz. Bo pod pojęciem "specyficzny" to można wszystko przemycić. Niezależnie czy będą spadki czy będzie rosło:D. Więc? Twoim zdaniem w górę czy w dół? Ja obstawiam w górę (moje zdanie).
Napisalem w wątku, że rynek spragniony komunikatów i wzrostów. ;) A aktualnie gra toczy się o to, która opcja będąca na stole wygra.
Dnia 2025-07-21 o godz. 18:48 ~daszek napisał(a): > Dnia 2025-07-21 o godz. 17:09 ~obserwator napisał(a): > > Notowania giełdowe. Zgadlem ? > > Zgadłeś, a idąc Twoim tokiem rozumowania, ze swej strony dodam, że wtorek.. Będzie to "specyficzny" wtorek.. ;;)
Dzięki za kolejny pakiecik 100 K , na tej dzisiejszej specyficznej sesji.. ;;))
Dnia 2025-07-22 o godz. 14:51 ~Guru napisał(a): > Skoncz pisać tu na forum jestes jednym naganiaczem który tak nagania na trupa kto ci płaci? Ten od RM?
Skoro trup, to po co tu siedzisz? Idź na discord i przeżywaj tam z nimi swoje porażki życiwoe na giełdzie. ;;))
Akcjonim poleca spółeczkę Invention, kup sobie odrobisz z nawiązką straty na Klabaterze, tak zapewnia autor tegoż wątku, śmialo.. ;))
Dnia 2025-07-21 o godz. 17:14 ~Jko napisał(a): > Daszek przestan od tygodnia piszesz bajki daj juz spokoj potem cie wysmiewaja ludzie
Przysłowie mówi, że ten się śmieje, kto się śmieje ostatni..;)) Jeszcze raz, na stole są 2 opcje..... Pisząć ludzie, masz na myśli osobnika Guru- forumowego placzka.. ;;))