Bardzo dobre info. Można ze spokojem teraz czekać na premierę Brkour i Everdream Village (na premierę Bee:The HIve nie liczę za bardzo). Po ostatnich zamieszaniach związanych ze sprzedażą akcji, problemami w ZUS i US to mocne uspokojenie.
Zapraszam na weekendowy quiz.1. Wzrost od 24 lipca wyjdzie powyżej szczytu z 21 lipca-łapka w górę.2.Wzrost od 24 lipca nie wyjdzie powyżej szczytu z 21 lipca i zrobi nowe minima-łapka w dół.Ja daję łapkę w dół.
W weekend na socialach pojawiły się posty o infie tuż za rogiem...w umowie z inwestorem jest podtrzymany 4Q dla wersji PC, więc wypadałoby powoli opublikować termin i jakiś ładny gameplay i ruszyć w końcu z marketingiem.
Uki zarządza naszymi emocjami,tak jak robią to politycy.Prosta socjotechnika,przykrycie złego infa dobrym.To nie przypadek,że 4 sierpnia są dwa infa.Zła to dodruk akcji na ZWZ.Dobra to premiera Bee Simulator.Kurs z kierunkiem wyraźnie czeka na tą datę,czyli na następny wtorek.
Dodruk akcji będzie dla swoich, więc i tak Uki będzie tym kierował i robił co chciał...odnoszę wrażenie, że celowo studził każde wyjście kursu pod 0,50, żeby teraz po jak najniższej cenie uzasadnić dodruk dla siebie i znajomych. No niestety tak jest na NC. Premiera Bee to dla mnie żadna wiadomość. Gra nie ma praktycznie marketingu, zainteresowanie żadne, więc czekam na jakieś info o Barkour i Everdream Village, bo te gry mogą trochę rozbujać tutaj statek o ile nadal Uki nie będzie dusił wszystkiego.
Następny weekendowy guiz. 1.Wzrost od 28 lipca wyjdzie nad szczyt 21 lipca-łapka w górę. 2.Wzrost od 28 lipca nie wyjdzie nad szczyt 21 lipca i zrobi nowe minima-łapka w dół.Ja daję łapkę w dół.
Nie wiem na co czekasz.Rozpatruję w quizie wzrost od 28 lipca,nic więcej.Zatem nowe minima to zejście poniżej minimum z 28 lipca.To jest quiz(badanie nastrojów)a nie prognoza.
Do trzech razy sztuka,zatem zapraszam na trzeci weekendowy quiz.1.Wykres na poziomach 0,387 ustanowił podwójne dno i rozpoczynamy trwały wzrost-łapka w górę.2.Poziomy 0,387 nie są podwójnym dnem i spadniemy poniżej tego poziomu-łapka w dół.Ja daję łapkę w dół.