• Arkósz zleceni Autor: ~Jurij [37.30.57.*]
    Ktoś wiedzieć o co chodzić z tymi zlecenia sprzedaży za5,5 w arkószu ktoś pisać wcześniej
  • Re: Arkósz zleceni Autor: ~Nowicjusz [178.42.222.*]
    TY się musieć naumić bardziej o co chodzić na giełdzie trollu
  • Re: Arkósz zleceni Autor: ~ds [91.230.99.*]
    na moje oko, powoli kurs 0,3x odchodzi w zapomnienie :(
  • Re: Arkósz zleceni Autor: ~Polityczny [95.175.28.*]
    Po czym tak wnosisz ??
    To co się teraz dzieje na kursu to przewalanie z wora do wora - 40k akcji lata raz w jedną raz w drugą stronę
    Póki co nie ma większego ruchu po stronie akcjonariuszy w którąkolwiek stronę
    Wszyscy czekają na raport za Q2 i/lub jakieś info ze strony spółki co do afery wiorkowej/umów/sprzedaży siedziby itp itd
  • Re: Arkósz zleceni Autor: ~Obserwator [37.47.242.*]
    Chyba ktoś wie więcej zaraz dolne?
  • Re: Arkósz zleceni Autor: ~Polityczny [5.134.208.*]
    Faktycznie słabo zaczyna to wyglądać - teraz spojrzałem że przez ostatnie 5 dni sprzedano akcji za 200k
    Podbitki do góry to jakieś grosze przy tym

Ostatnio taki scenariusz był przed aferą wiórkową :/
    Czy szykuje się jednak jakieś złe info ??
  • Re: Arkósz zleceni Autor: ~Ktmrn2 [31.0.92.*]
    Presja, presja, presja ale coraz rzadziej leszczyk chce wyskakiwać z żetoników - trzeba poświęcać te z własnej kupki. Niestety po drodze trzeba też zasypać koszyczek silniejszych rąk więc liczba żetonów przeznaczonych do pałowania spada. Ceny coraz niższe więc i poziom opłacalności spada. Klincz.
    Pozbyliśmy przez chwilę w niefajnym rejestrze ale to już przeszłość. IMHO brak złych informacji to dobra informacja ale każdy decyduje sam. Wiadomo.
    Ganiamy się dalej...
  • Re: Arkósz zleceni Autor: ~Marynarz [188.33.24.*]
    Byle do połowy sierpnia, wtedy może coś się ruszy
  • Re: Arkósz zleceni Autor: ~Polityczny [194.0.251.*]
    No i poleciało 160k papiera
    Jak dla mnie to już nie ganianie się - a wywalanie papiera niestety

Aleto tylko moje zdanie
  • Re: Arkósz zleceni Autor: ~Marynarz [5.173.168.*]
    Przed raportem pewnie różne dziwne ruchy mogą się dziać, ktoś ma w tym jakiś cel, zobaczymy jaki, czy zostaniemy z gorącym kartoflem
  • Re: Arkósz zleceni Autor: ~Marynarz [5.173.168.*]
    A zresztą zleciało 160k papieru i zaraz zostało spowrotem kupione, wiec może chodzi o wywołanie paniki, żeby ludzie oddali papier, no ale zobaczymy, albo lambo albo szambo :D
  • Re: Arkósz zleceni Autor: ~Polityczny [46.151.113.*]
    Wszystko po stronie S dzisiaj - jak na tę spółkę ostatnio to ogromny wolumen jednego dnia
    Nie wiem czy to celowe aby wywołać panikę - moim zdaniem tu już nie ma co wywoływać
    Jak dla mnie wychodzi ktoś kto coś wie

Na moją psychikę zadziałało - ja wyzbyłem się pakietu ze stratą 23%. Boli ale w mojej ocenie za kilka dni może być strata 50-70%

Powodzenia tym którzy nadal trzymają - obyście zarobili mają bardziej stalowe nerwy ode mnie

Ave
  • Re: Arkósz zleceni Autor: ~Marynarz [188.33.4.*]
    Może nie panikę, a poprostu chcą wykrwawic jak najwięcej ludzi którzy kupili dosyć tanio i poprostu grają z nami, czas działa na ich korzyść bo ludzie niecierpliwi i każdemu wkoncu może psycha wysiąść jak widzi jak jego kapitał topnieje.
  • Re: Arkusz zleceń Autor: ~fatman [31.0.52.*]
    Jeżeli widzą, ze słabe ręce puszczają to będą dalej tak jechać, z arkusza zniknęło niedawno takie większe zlecenie bodajze coś z 250 k szt. wystawione po równo 3 PLN, może to ten akcjonariusz się wysypał,
  • Re: Arkósz zleceni Autor: ~żeglarz [46.112.74.*]
    Giełda to gra, najważniejsze pytanie jakie musisz sobie zadać to w której drużynie chcesz grać, drużynie przegrywającej, słabej psychicznie, o słabych nerwach czy wygrywającej, silnej psychicznie, cierpliwie czekającej na nagrodę, której wielkość sami sobie wyznaczamy ...

Niestety w tej grze przewagę ma zwykle ustalający reguły gry (spółka), nieprzewidywalne trendy w gospodarce, a czasem ślepy los jak pożar, zalanie ...
    Pytanie do jakiej kategorii należałoby przypisać katastrofalne, wstrząsające, grożące ostateczną anihilacją ... wiórki

Dla mnie ostatnie pytanie brzmi niedorzecznie :)

Pozdrawiam obie drużyny
  • Re: Arkósz zleceni Autor: ~Baca [83.10.65.*]
    Sabałowe bajania i tyle ,,, kurs uwalony na maxa a spółka milczy , nawet nie potrafią podać informacji o postępach czy sprzedaży ,,, masakra jakaś ..
  • Re: Arkósz zleceni Autor: ~Polityczny [91.94.103.*]
    Ja też bardziej czuję pogłębiające się problemy spółki niż jakiekolwiek inne rozwiązanie
    Akcje sprzedałem na stracie niemniej jednak trzymam kciuki za posiadających papier
    Będę się z ciekawości przyglądał spółce :)
  • Re: Arkósz zleceń Autor: ~Drom [37.248.222.*]
    Komentarze w stylu tych "Zaszczep się a będziesz 'Bezpieczny', numer dla podobnych sobie".
[x]
ROBSGROUP -22,03% 0,23 2025-08-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.