Po czym tak wnosisz ??
To co się teraz dzieje na kursu to przewalanie z wora do wora - 40k akcji lata raz w jedną raz w drugą stronę
Póki co nie ma większego ruchu po stronie akcjonariuszy w którąkolwiek stronę
Wszyscy czekają na raport za Q2 i/lub jakieś info ze strony spółki co do afery wiorkowej/umów/sprzedaży siedziby itp itd
Presja, presja, presja ale coraz rzadziej leszczyk chce wyskakiwać z żetoników - trzeba poświęcać te z własnej kupki. Niestety po drodze trzeba też zasypać koszyczek silniejszych rąk więc liczba żetonów przeznaczonych do pałowania spada. Ceny coraz niższe więc i poziom opłacalności spada. Klincz.
Pozbyliśmy przez chwilę w niefajnym rejestrze ale to już przeszłość. IMHO brak złych informacji to dobra informacja ale każdy decyduje sam. Wiadomo.
Ganiamy się dalej...
A zresztą zleciało 160k papieru i zaraz zostało spowrotem kupione, wiec może chodzi o wywołanie paniki, żeby ludzie oddali papier, no ale zobaczymy, albo lambo albo szambo :D
Wszystko po stronie S dzisiaj - jak na tę spółkę ostatnio to ogromny wolumen jednego dnia Nie wiem czy to celowe aby wywołać panikę - moim zdaniem tu już nie ma co wywoływać Jak dla mnie wychodzi ktoś kto coś wie
Na moją psychikę zadziałało - ja wyzbyłem się pakietu ze stratą 23%. Boli ale w mojej ocenie za kilka dni może być strata 50-70%
Powodzenia tym którzy nadal trzymają - obyście zarobili mają bardziej stalowe nerwy ode mnie
Może nie panikę, a poprostu chcą wykrwawic jak najwięcej ludzi którzy kupili dosyć tanio i poprostu grają z nami, czas działa na ich korzyść bo ludzie niecierpliwi i każdemu wkoncu może psycha wysiąść jak widzi jak jego kapitał topnieje.
Jeżeli widzą, ze słabe ręce puszczają to będą dalej tak jechać, z arkusza zniknęło niedawno takie większe zlecenie bodajze coś z 250 k szt. wystawione po równo 3 PLN, może to ten akcjonariusz się wysypał,
Giełda to gra, najważniejsze pytanie jakie musisz sobie zadać to w której drużynie chcesz grać, drużynie przegrywającej, słabej psychicznie, o słabych nerwach czy wygrywającej, silnej psychicznie, cierpliwie czekającej na nagrodę, której wielkość sami sobie wyznaczamy ...
Niestety w tej grze przewagę ma zwykle ustalający reguły gry (spółka), nieprzewidywalne trendy w gospodarce, a czasem ślepy los jak pożar, zalanie ...
Pytanie do jakiej kategorii należałoby przypisać katastrofalne, wstrząsające, grożące ostateczną anihilacją ... wiórki
Ja też bardziej czuję pogłębiające się problemy spółki niż jakiekolwiek inne rozwiązanie
Akcje sprzedałem na stracie niemniej jednak trzymam kciuki za posiadających papier
Będę się z ciekawości przyglądał spółce :)