Ja ma to pięknie zarobi teraz .......ci którzy kupili w ostatnim dniu notowan po 1 groszu to pięknie zarobią teraz.......A wystarczyło 1200 zł i można było za to kupić aż 100 tys. Akcji !!
Pięknie zarobi to znaczy ? Oczywiście tylko pytam o teoretyczną cenę akcji myślisz że będzie to 10 gr ? a może 50 gr ? Co z długami będą umorzone? Sam mam trochę akcji i zastanawiam się co może się wydarzyć ?
Jest majątek firmy i to olbrzymi i nad nim teraz trzyma rękę Syndyk i to on decyduje .Cześć długu napewno zostanie umorzona jaka cześć to nie wiem to już zależne od wielu czynników ......Syndyk teraz może sprzedać majątek cały np. Chętnemy Inwestorowi lub będzie ten majątek dzierzawil RFK ale w dłuższym terminie myślę że będą tutaj przejęcie i wezwanie .
Tak Rudy wykańcza spółki obiecał że uratuje i uratował bedą budować pojazdy wojskowe .Tylko co z tego jak akcjonariusze stracili wszystko .Ciekawe co zrobią z JSW czy podobnie będzie znów zrobią ten sam wałek ? Czy to za duża spółka która ma zagranicznych akcjonariuszy i na to nie pozwolą