'wiecie-rozumiecie' właśnie przemawia , intensywnie macha łapkami , straszy (jak zwykle) Białoruś, Rosja itp. ale o nowych "zarazach" jak na razie nic przemówił , a izę "lescynę" ma zastąpić jeszcze KTOŚ "lepszy" ,.....
Scettuś, ty jako pokorne cielę, uśmiechnięty obywatel, PO-PISowo pobiegniesz po 5-6-7 dawkę, niezależnie od tego, czy to będzie leszczyna, czy inny leszcz x-D.
O, cholera Na snw MEGA wzrosty i zupełnie jakieś nowe zmiany statutu , czy szczęśliwcy posiadacze akcji już się powinni "cieszyć" i bać , bo jak zwykle na lubelskiej perle wagony z gotówką dla dawców kapitału ,......
HAhhahahahhaaaa
Ps. wcpunk , "pokorne ciele" 2 krowy ssie i żeby tobie przynajmniej 1 (krowa) się przytrafiła na GPW, bo snw ,.... ja bym za mocno nie stawiał
Scettuś, ty chyba donosiłeś w Magdalence wodę ognistą, kiedy chłopaki się bawili :-). O Sanwil się nie martw, dmuchaj (byle nie za mocno, bo serducho ci siądzie) w ekran, żeby ten twój dron się zaczął wznosić, bo coś zaczął opadać x-D.
No, jest MOC w papierze (snw) 1,44 i obrót niecodzienny !!!! A o SUNDRAGON się aż tak nie zamartwiaj bez przerwy rosnąć nie może jak np. twoja 'perła' snw HAHAHAHAHAHAHAHAaaaaaa ZArób na snw chociaż 1/2 tego, ile ja już zarobiłem na SDG (i tylko w tym 2025 rok)