Zapraszam Wszystkich do komentowania i spostrzeżeń. Misiek dzielny jak zawsze, ale byk chyba twardszy. Zobaczymy na koniec tygodnia. Powodzenia dla Wszystkich bez wyjątku. Dla przegrywaczy jeszcze współczucie. Może 77777 jakie fale dostrzeże?
A ravcio bedzie spadki chciał widzieć. Natomiast stooq tylko hossę bedzie widział. Kto trafi? Kto ogra rynek? kto ogarnie rynek? Tyle pytań, a odpowiedzi zadnej- hihihi
Z wątku Rafako: Autor: ~Rafal [31.22.203.*] 2025-07-21 13:30 > Dziwne, że dają tak tanio. Każde zlecenie kupna od razu mi zasypują. To się zachowuje jak bankrut przed nową rozwadniającą emisją akcji i scaleniem. Nic z tego nie rozumiem ale biorę sam nie wiem czemu. To chyba intuicja.
Zaczekaj jak to było? To byczek sie doigrał - buhahaha, o co teraz napiszą mądrale z shortem? Bo rozumiem short zaczyna poziomu 2900, ślę nie z poziomu 2200- hihihi, Zaczekaj jak to było? Kryzys za rogiem. Wojna za rogiem. A my w maxach. Jak to wytłumaczyć shorciaki? No dawajcie - buhahaha
Jankes w maxach i jak to wytłumaczyć? Hihihi, czyli po prostu 1400 na w20 to anomalia chwilowa była. Nie powinna sie wydarzyć nigdy, ale to białe kołnierzyki specjalnie zrobiły. Jak z chemii i innymi wslutami. To są szuje I tyle !!!
Powinni posprawdzać, kto ladowal wtedy akcje po korek? Ktore fundusze shortowaly? Prześledzić transakcje i dac kary olbrzymie. Wtedy ludzie tracili majątki, dlaczego nie rozliczą tego? Szulerzy
Uwielbiam stooq i ich komentarze. "Wniosek główny - średnioterminowy trend wzrostowy jest kontynuowany". Jak widac ponindeksie rośniemy- buhahaha Uwielbiam ich. Czekam na powtórne objęcie bessy. Może dxis tak napiszą? Buhahaha, no to są miszczowie kabaretu.
"U nas kontrakty na WIG20 schodzą do poziomu 2915 pkt., ale to w dalszym ciągu można postrzegać jako ruch powrotny do wybitego oporu." - czekamy na kolejne bajeczki, czyta sie to wszystko niewiarygodnie dobrze - hihihi
"Wygląda na to, że byki po prostu zrobiły sobie wolne. Technicznie dopóki na WIG20 jesteśmy powyżej 2900 pkt., to wszystko jest OK."- no kolejny mistrzwski komentarz- buhahaha
Wig20 wszyscy analitycy na blogach piszą że korekta do maks 2900 i jazda na 3150 min. Ale by zrobili numer jakby odwineli luka w dół w tym tygodniu. Okazje do przekrecenia na S mają wyśmienitą. Zobaczymy. Ja zaryzykuję S że st na 2950
Widać było wczoraj , ze dzis pójdą do góry. Rynek sterowany przez shorciarzy. Uśrednili i wczoraj pozamykali eSki z zyskiem. Dzis puscili rynek wysoko i znow laduja eSki, ale juz na czysto. No nie inaczej. A i domykają teraz Lki. To szulernia je banana
A no i 77777 I ten jego sen. Ale moze nie od razu sen sie ziści- hihihi. Albo sen go zawiedzie. Jak to pisze pierwszy raz by to die stanęło- buhahaha. Ten nasz szaman siodemkowiec - hihihi
I jeszcze uważam, ze wielcy shorciarze mają 2 pozycje. Lki na indeks, a shortki na akcje. Im pozycja z S przynosi straty, tym wyzej wybijają indeksni maja zysk z L. Kiedyś przyjdzie przesilenie i wtedy utopia L, ale do ilu mają ustawione modele? Nie wiem. Granie jednym kierunkiem jest dla dostarczycieli kapitalu i zawsze zabiorą Ci kapital. Chyba ze masz nieograniczone depo i grasz schematami usredniajacymi w obydwie strony.
I nadal mam przed oczami 1400. Jak mozna bylo tak zniszczyć rynek? Jak? Kto na to pozwolił? Tradery s horciarskie spuścili rynek i sie obkupili wtedy po taniosci. Niech ktoś sie za ro wezmie. Od czego te knfy i inne służby.
Wczoraj był indeks ca 2920-2930 i chętnych za wielu nie bylo. Dziś ca 2970 i chętnych jeszcze mniej, a rośniemy. Kto tym wszystkim steruje? Przecież nie rynek. To jest szulernia na maxa.
Ale robią w ch...a wszystkich już 2970- buhahaha. Byli goście co wypisywali, ze bedzie 1800. Co z nimi? Gdziez oni są? Chyba zmieceni z planszy? odezwijcie siem chopaki
Ale zresztą co tu pisac, no miś sie doigrał, oj doigrał sie i tyle w temacie - buhahaha. To już wiemy co wszyscy robili przy 2400. Ano L do końca życia brali.
Przepraszam wszystkich , którym popsułem humor i nie tylko -moimi przepowiedniami . Od tej pory będę pisać jak większość , by sie nie narażać . Szczególne przeprosiny kieruję do hihihaha , gdyż zdążyłem go szczerze polubić .
Ale sie misiek doigrał- naprawdę wpierdy zalicza jakich mało- hihihi, to sie doigraly misiaczki. Technicznie to ostatni wzrost z wybiciem ATH I zwałka nas czeka. Nie ma bata. Tylko na ile wytrzymają depa? Hihihi. Ja mam jeszcze na 100pkt. Damy radę? Tak damy radę?
Następny młodzik na giełdzie, który pisze o ATH dla wig20, a ja pamiętam jak grałem na FW20 przy dźwigni 10 w okolicach 3900.... Do tylu to chyba nie dojdziemy?