• Koalicja wyruguje Mirbud Autor: ~Zibi [37.109.33.*]
    Z zamówień kolejowych. Wiadomo, że Mirbud ostro powiązany z PiS i Ziobro. Niestety tak wygląda free market wszędzie, gdzie są zamówienia publiczne. Dlatego powołano nową, alternatywna spółkę do zamówień kolejowych/CPK.
  • Re: Koalicja wyruguje Mirbud Autor: ~foxinvestor [91.94.111.*]
    Ale ciśnienie u peroniarza, co chwila nowy wątek :) Nawet przy niedzieli humor na tyle kiepski, że musi produkować swoje żale. Wyjdź na zewnątrz kolego, naciesz się pogodą, naładuj baterie przed kolejnymi tygodniami bo znowu Mirbud będzie ci humor psuł
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [84.40.223.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Koalicja wyruguje Mirbud Autor: ~daro_1 [31.0.72.*]
    To znowu Ty ....
  • Re: Koalicja wyruguje Mirbud Autor: ~Rychu [37.248.219.*]
    Zibi, co w tobie jest, że uważasz się za lepszego i mądrzejszego od innych?! Taki bąkiewcz 2 jak widzę, czytelnik gazety polskiej, lepszy sort, nowa elita... Wszyscy wokoło to głupki tylko ten zibi najmądrzejszy
  • Re: Koalicja wyruguje Mirbud Autor: ~Zeco [37.31.2.*]
    A gortat to od kogo jest ?
  • Re: Koalicja wyruguje Mirbud Autor: ~Rychu [37.248.219.*]
    A kto pierwszy się nazwał "lepszy sort", a kto teraz reklamuje się jako "nowa elita" ?! Gortat, czy Gazeta Polska?!
    Nie kojarze żeby ktoś się nazwał lepszym sortem. Kojarzę że kaczorek nazwał konfidentów i zdrajców gorszym sortem co spowodowało oburzenie w mediach ,w których co druga persona jest potomkiem komunistów tajnych współpracowników sb itp. Kojarzę za to kto nazwał się wyjątkową kastą ludzi. Reklam nowej elity nie widziałem, ale nie myślę że stare są kiepskie ...
    Ale myślę że stare są kiepskie *
  • Re: Koalicja wyruguje Mirbud Autor: ~Rychu [176.114.233.*]
    To ci powiem, jak żyjesz w bańce- w 2017 roku banery w całej Polsce "Gazeta Polska( organ pisu) tygodnik lepszego sortu".
  • Re: Koalicja wyruguje Mirbud Autor: ~Zibi [37.109.33.*]
    Jedno jest pewne. Koalicja nie zapomniała Mirbudowi niczego.
  • Re: Koalicja wyruguje Mirbud Autor: ~Heh [46.112.106.*]
    Może i nie zapomniała ale koalicja upada. Jeśli giełda wycenia przyszłość to kurs będzie szedł do góry im bliżej wyborów.
  • To mało kojarzysz ci powiem Autor: ~Rychu [176.114.233.*]
    Amnezja, cie nie usprawiedliwia, a nazwiska Kryże, Wasserman, Cenckiewicz, Piotrowski, Błaszczak itd. Wszyscy są umoczeni w związki z aparatem komunistycznym jako krewni i beneficjenci PRL-u . Co drugi partyjniak z pisu, jako rasowy hipokryta jest potomkiem albo dzieckiem aparatczyka i beneficjentem PRL-u. Odpowiedz sobie na pytanie, jak żołnierz AK w czasach PRL mógł wykształcić synów na studiach prawniczych, mieć wille na Żoliborzu a w latach 60-tych obsadzić w filmie dzieci. Gdy innych nazywano "karłami reakcji" zabijano i chowano w bezimiennych grobach....coś chyba nie pasuje. Hipokryzja aż cieknie z tej ścierki zwanej pis. Ciekawe, że ja jestem skażony genetycznie i moje dzieci jak to powiedział PAD, służę Polsce a aparatczyk Piotrowski i jemu podobni to Wallenrodzi Rzeczpospolitej.
  • Re: To mało kojarzysz ci powiem Autor: ~Zeco [89.234.247.*]
    No Cenckiewicz najbardziej hahaha. Dobry jesteś żartowniś ... Ale przyjmijmy że nie gadasz bzdur - To ja mam jedno pytanie ! Skoro wszyscy są umoczeni to dlaczego walisz tylko w jednych ? A czemu nie wspomnisz o sroce kutzu sledzinskiej jałowieckim olechowskim kłopotku rosattim czarzastym cimoszewiczu pawlaku wojtasie starowniku ryglu nowaku konopce bonim rzeplinskim. Mam dalej wymieniać ? Co media ELYTY nauczyły szczuć tylko w jedną stronę
  • Re: To mało kojarzysz ci powiem Autor: ~Zeco [89.234.247.*]
    I weź mi jeszcze wytłumacz jak był umoczony w prlu Błaszczak z Cenckiewiczem bo widzę że grubo z wami w telewizji jadą ( za 3 miliardy rocznie ).
[x]
MIRBUD -0,71% 11,20 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.