Kapitalizacja pgm to 2.4 mod a tu nawet ulamka tego nie ma proguns tez setki kilionow wszystko od cpar a ragnar potrafi tylko tanio kupowac i ubierac ludzi milisystem zeszmacil najlepsza opinia a ludzie jak slysza ze ragnar kupil cos to odrazu uciekaja
Dnia 2025-07-20 o godz. 14:47 ~Jko napisał(a): > Powolany prezes nie ma nic wspolnego z branza militarna czyzby znowu lipa?
Widzę, że dopada Cię zniechęcenie.. Na stole są teraz dwie opcje, jedna dotyczyła jednej ze spółek Nowaka, a teraz jest druga, dronowa, w związku z tym mamy, to co mamy z kursem. W nadchodzącym tyg.sytuacja powoli stanie się jasna, w którą stronę podąży spółka. ;;))
Nowy prezes jest zwiazany z firmami Nowaka ale nie z dronami i to jest lipa dla mnie nigdzie tez nie znalazlem powiazan nowaka z z dronami popatrz na inne firmy jak rosna po infie o dronach
Dnia 2025-07-20 o godz. 17:23 ~Jko napisał(a): > Nowy prezes jest zwiazany z firmami Nowaka ale nie z dronami i to jest lipa dla mnie nigdzie tez nie znalazlem powiazan nowaka z z dronami popatrz na inne firmy jak rosna po infie o dronach
Nigdzie nie pisałem, że Nowak jest w jakiś sposób powiązany z dronami. Są dwie opcje na stole, jedna Nowaka, druga dronowa( nie związana z Nowakiem). Nadchodzący tydzień trochę wyjaśni sytuację.
Dnia 2025-07-21 o godz. 11:29 ~GrubyLoLo napisał(a): > Bardzo możliwe, że w przyszłości wywindują kurs mocno do góry. Tymczasem próbują jak najtaniej kupić od słabych, czyli tzw. leszczyny.
Małe FF i kap. Z takimi warunkami jest to do zrobienia.
Jak tam ludzie małej wiary po ostatnich wiadomościach w sprawie zmianie statutu i nazwy? Teraz kurs już bardziej wiarygodny przy tej kap i ilości akcji w rynku? Mogę tylko zdradzić, że niektórzy mają dostęp do pewnych informacji przed podaniem w ESPI.
Trzy tygodnie do walnego, kto wie czy nie pojawi się dwucyfrówka na kursie. Wlane zmienia nazwę spółki - znika Klabater - nowa nazwa - Defence Hub - wszyscy wiemy, że to wyraźny znak na wejście w nową niezwykle dochodową działalność. cytat: Nadzwyczajne Walne Zgromadzenie postanawia zmienić Statut Spółki w ten sposób, że: 1) zmienia się § 1 ust. 1 Statutu Spółki, który otrzymuje nowe, następujące brzmienie: „Firma Spółki brzmi Defence.Hub spółka akcyjna.”; 2) zmienia się § 1 ust. 2 Statutu Spółki, który otrzymuje nowe, następujące brzmienie: „Spółka może używać skrótu firmy Defence.Hub S.A. oraz wyróżniającego ją znaku graficznego.”; Zmienia się § 2 ust. 1 Statutu Spółki, w którym dodano punkty: „Przedmiotem działalności Spółki jest: 40) 30.31.Z – Produkcja cywilnych statków powietrznych, statków kosmicznych i podobnych maszyn; str. 4 41) 30.32.Z – Produkcja wojskowych statków powietrznych, statków kosmicznych i podobnych maszyn; 42) 25.30.Z – Produkcja broni i amunicji; 43) 46.64.Z – Sprzedaż hurtowa pozostałych maszyn i urządzeń; 44) 46.90.Z – Sprzedaż hurtowa niewyspecjalizowana; 45) 46.14.Z – Działalność agentów zajmujących się sprzedażą hurtową maszyn, urządzeń przemysłowych, statków i samolotów.”.