• Rozmowy Autor: ~gruby [89.64.77.*]
    Sekretarz Rady Bezpieczeństwa Narodowego i Obrony Ukrainy (RNBiO) Rustem Umierow zaproponował stronie rosyjskiej kolejne spotkanie w przyszłym tygodniu - przekazał prezydent Ukrainy Wołodymyr Zełenski w przemówieniu wideo w sobotę wieczorem. Prezydent również zapowiedział kolejną wymianę więźniów.
  • Re: Rozmowy Autor: ~Regina [94.246.178.*]
    23 lipca nowa tura
  • Re: Rozmowy Autor: ~HommoH [89.64.78.*]
    Rozum mi podpowiada, że jesteśmy bliżej niż dalej, że pokój już blisko.
    Ale rozumem Rosji nie ogarniesz..
  • Re: Rozmowy Autor: ~dede [91.239.197.*]
    Rzecznik Kremla Dmitrij Pieskow poinformował, że trwają przygotowania do ewentualnego spotkania Władimira Putina z Wołodymyrem Zełenskim. Jest to zdecydowana zmiana retoryki Kremla, który w przeszłości kategorycznie wykluczał takie spotkanie.
  • Re: Rozmowy Autor: ~HommoH [78.30.100.*]
    @dede
    Sądzę, że 38 minutowe rozmowy w Stambule nie miały istotnego wpływu na proces pokojowy.
    Niepokoi mnie wypowiedź gen. Zależnego ("wojna potrwa do 2034r.").
    Chyba trzeba brać pod uwagę że spółka będzie pracować i zarabiać w warunkach wojennych jeszcze wiele lat. Choć generał formułując dziewięcioletnia prognozę nie wyklucza pokojów czy rozejmowe.
    Nawet jeśli konflikt trwający już 11 lat ma jeszcze potrwać 9 lat, nawet jeśli Zależny ma rację to KSG wyjdzie z wojny z większym udziałem w rynku niż przed 2014 r.
[x]
KSGAGRO 0,54% 3,74 2025-09-25 16:48:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.