• lLewandowski w tvn 24 Autor: ~xxx [46.227.36.*]
    no Lewandowski w faktach po faktach wspomniał o Energii jeśli ktoś oglądał. powiedzaił, że pomorze leczy sie po pisie, zniszczono lotos i ze szybciej powinno sie usamodzielnic energe ale to wiaze sie raczej z nieuniknionymi kwasami między koalicjantami
  • Re: lLewandowski w tvn 24 Autor: ~Daro [193.228.123.*]
    Trzecia droga i PSL sa tymi kwasami
  • Re: lLewandowski w tvn 24 Autor: ~darek [79.185.191.*]
    takie tam
    Kapitał zakładowy PKN Orlen wynosi 1 451 177 561,25 zł i dzieli się na 1 160 942 049 akcji zwykłych na okaziciela o wartości nominalnej 1,25 zł każda
    Kapitał zakładowy Energa sa wynosi obecnie 4 521 612 884,88 zł i dzieli się na 414 067 114 akcji o wartości nominalnej 10,92 zł 
    -nie znam drugiego takiego przypadku zeby akcje funkcjonującej wyplacalnej spółki sprzedać w wezwaniu ponizej warości nominalnej tych akcji,ktoś z Państwa zna?
  • Re: lLewandowski w tvn 24 Autor: ~ptak1234 [91.150.198.*]
    Za taką sprzedaż Sasin powinien mieć już zarzuty, resztę akcji sprzedały fundusze i wystraszeni emeryci co akcje za darmo dostali
  • Re: lLewandowski w tvn 24 Autor: ~Bimber [109.206.213.*]
    A co jeśli Lewandowski jest wentylem bezpieczeństwa PO? Żebyśmy widzieli jak dobra PO się stara ale ktoś tam nie pozwala. Nie dajmy się na to nabrać, mnie nie interesuje czy to psl czy TD czy PO. Mnie interesuje rezultat. Swoją drogą PO żadnego pisowca nie rozliczyła, tak samo złodzieji w enerdze z PiSu nie rozlicza, wszystko to pozorowane działania, pozorowana wojna.
  • Re: lLewandowski w tvn 24 Autor: ~Wieloryb [83.24.34.*]
    Wentyl czy nie najważniejsze, że o sytuacji Energi jest coraz głośniej i coraz częściej zaczynają o niej mówić, pisać, wnosic interpelacje itp, Jesli ewentualny konflikt podgrzeje tę dyskusję to tym lepiej. Wcześniej z przyczyn mi nieznanych była wielka cisza. Jeśli chodzi o media mogę jeszcze zgadywać ale dlaczego notable PO/działacze z Pomorza nic nie pyszczyli przez ostatni rok/półtora . Na co czekali? Może też zostali zrobieni w trąbkę?
  • Re: lLewandowski w tvn 24 Autor: ~ptak1234 [91.150.198.*]
    Dnia 2025-07-20 o godz. 09:22 ~Bimber napisał(a):
    > A co jeśli Lewandowski jest wentylem bezpieczeństwa PO? Żebyśmy widzieli jak dobra PO się stara ale ktoś tam nie pozwala. Nie dajmy się na to nabrać, mnie nie interesuje czy to psl czy TD czy PO. Mnie interesuje rezultat. Swoją drogą PO żadnego pisowca nie rozliczyła, tak samo złodzieji w enerdze z PiSu nie rozlicza, wszystko to pozorowane działania, pozorowana wojna.

Tych, co poszli, na współpracę rozliczyła, niektórzy uciekli z Polski , niektórzy byli prezesi mają immunitety itp.
[x]
ENERGA -2,08% 14,12 2025-09-10 10:46:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.