czy ktoś z Państwa posiada rodzinę lub znajomych w Grecji, którzy mogliby skontaktować się z firmą A2Z Energy i zapytać, czy znana jest im polska spółka Corey Europe, a także czy były prowadzone jakiekolwiek rozmowy między tymi firmami?
Można wyjaśnić, że jestem inwestorem zainteresowanym potencjalnym zaangażowaniem kapitałowym, jednak przed podjęciem decyzji chciałbym zweryfikować autentyczność przedstawianych informacji.
Z mojej strony zamierzam również wysłać zapytanie drogą mailową – adres kontaktowy widnieje na stronie internetowej A2Z Energy, która, co ciekawe, została uruchomiona dopiero w tym roku.
Poniżej podaję numery telefonów do firmy A2Z Energy, opublikowane na ich oficjalnej stronie:
• +30 210 515 2229 (numer stacjonarny)
• +30 698 598 9749 (numer komórkowy)
Zleciało się mieszaczy jak PanBurak co 12 godzin temu pisał że będziemy płakać za 2 miesiące, a teraz pisze że chce wejść. Bo Chińczycy wysłali do Rady swojego dyrektora marketingu żeby pościemniał w Europie, do tego w spółce co ryła nosem po ziemi i żadnego przejęcia nie będzie.
Niektórym się w głowie nie mieści że to się dzieje, dlatego sprzedają za grosze na wyścigi i pomstują na spółkę która z brzydkiego kaczątka wyrasta na łabędzia tzn. smoka chińskiego! Jeśli miałbym być prorokiem to przy rozmachu jaki mają Niektórym się w głowie nie mieści że to się dzieje, dlatego sprzedają za grosze na wyścigi i pomstują na spółkę która z brzydkiego kaczątka wyrasta na łabędzia tzn. smoka chińskiego! Jeśli miałbym być prorokiem to rozmach jaki mają Chińczycy to miliard tu nie zdziwi tylko czy złoty czy euro.
Sam cześć sprzedałem od 90 do 84 .
By później na wyścigi odkupić. I dołożyć musiałem by mieć poprzedni stan akcji .
Nie ma co się bawić w kółka .
Zarobisz no 10 kilo by 12 wydać . Ot biznes .
Celowo zamek na groszach .
A2Z ENERGY IKE (pełna nazwa: A2Z Energy Solutions P.C.) to grecka firma z siedzibą przy ul. Timaiou 61, Ateny 10441. Oto, co udało mi się ustalić na jej temat:
Zainstalowana moc w projektach OZE wynosi ponad 4 GWh, co czyni A2Z jednym z większych graczy w tym segmencie w Grecji .
• Obecnie firma uczestniczy w projektach BESS o łącznej skali ponad 1 GWh
A2Z ENERGY IKE (A2Z Energy Solutions P.C.) to:
• grecka spółka specjalizująca się w odnawialnych źródłach energii,
• działa w sektorze PV, wiatraków oraz nowoczesnych systemów magazynowania energii (BESS),
• od 2017 r. wdraża instalacje oraz świadczy serwis techniczny (inwertery, falowniki),
• prowadzi duże projekty magazynujące energię, współpracujący z firmami z UE i Chin.