• Prośba Autor: ~PanBurak [78.30.82.*]
    Szanowni Akcjonariusze,

czy ktoś z Państwa posiada rodzinę lub znajomych w Grecji, którzy mogliby skontaktować się z firmą A2Z Energy i zapytać, czy znana jest im polska spółka Corey Europe, a także czy były prowadzone jakiekolwiek rozmowy między tymi firmami?

Można wyjaśnić, że jestem inwestorem zainteresowanym potencjalnym zaangażowaniem kapitałowym, jednak przed podjęciem decyzji chciałbym zweryfikować autentyczność przedstawianych informacji.

Z mojej strony zamierzam również wysłać zapytanie drogą mailową – adres kontaktowy widnieje na stronie internetowej A2Z Energy, która, co ciekawe, została uruchomiona dopiero w tym roku.

Poniżej podaję numery telefonów do firmy A2Z Energy, opublikowane na ich oficjalnej stronie:
    • +30 210 515 2229 (numer stacjonarny)
    • +30 698 598 9749 (numer komórkowy)

Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
  • Re: Prośba Autor: ~Mientki [213.55.222.*]
    Wyślij zapytanie do PGMSA i zapytaj kiedy będzie 60gr.
  • Re: Prośba Autor: ~El [109.243.69.*]
    Pgmsa nadmuchali na 1,5 mld kapitalizacji pod hasło zbrojenia..
    Tu przygoda się zaczyna a ktoś sugeruje że to ściema?
  • Re: Prośba Autor: ~Mientki [213.55.222.*]
    Zleciało się mieszaczy jak PanBurak co 12 godzin temu pisał że będziemy płakać za 2 miesiące, a teraz pisze że chce wejść. Bo Chińczycy wysłali do Rady swojego dyrektora marketingu żeby pościemniał w Europie, do tego w spółce co ryła nosem po ziemi i żadnego przejęcia nie będzie.
  • Re: Prośba Autor: ~Ament [207.174.30.*]
    Niektórym się w głowie nie mieści że to się dzieje, dlatego sprzedają za grosze na wyścigi i pomstują na spółkę która z brzydkiego kaczątka wyrasta na łabędzia tzn. smoka chińskiego! Jeśli miałbym być prorokiem to przy rozmachu jaki mają Niektórym się w głowie nie mieści że to się dzieje, dlatego sprzedają za grosze na wyścigi i pomstują na spółkę która z brzydkiego kaczątka wyrasta na łabędzia tzn. smoka chińskiego! Jeśli miałbym być prorokiem to rozmach jaki mają Chińczycy to miliard tu nie zdziwi tylko czy złoty czy euro.
  • Re: Prośba Autor: ~Lolo [31.0.49.*]
    Kółkowicze kwiczą bo nie odkupią akcji
  • Re: Prośba Autor: ~Zeus [104.28.45.*]
    Sam cześć sprzedałem od 90 do 84 .
    By później na wyścigi odkupić. I dołożyć musiałem by mieć poprzedni stan akcji .
    Nie ma co się bawić w kółka .
    Zarobisz no 10 kilo by 12 wydać . Ot biznes .
    Celowo zamek na groszach .
  • Re: Prośba Autor: ~Lolo [79.124.113.*]
    A2Z ENERGY IKE (pełna nazwa: A2Z Energy Solutions P.C.) to grecka firma z siedzibą przy ul. Timaiou 61, Ateny 10441. Oto, co udało mi się ustalić na jej temat:

Zainstalowana moc w projektach OZE wynosi ponad 4 GWh, co czyni A2Z jednym z większych graczy w tym segmencie w Grecji .
    • Obecnie firma uczestniczy w projektach BESS o łącznej skali ponad 1 GWh
    A2Z ENERGY IKE (A2Z Energy Solutions P.C.) to:
    • grecka spółka specjalizująca się w odnawialnych źródłach energii,
    • działa w sektorze PV, wiatraków oraz nowoczesnych systemów magazynowania energii (BESS),
    • od 2017 r. wdraża instalacje oraz świadczy serwis techniczny (inwertery, falowniki),
    • prowadzi duże projekty magazynujące energię, współpracujący z firmami z UE i Chin.
  • Re: Prośba Autor: ~Obserwer [37.47.242.*]
    Link?
  • Re: Prośba Autor: ~Okruch [188.146.42.*]
    https://a2z-energy.gr/

Na prawde nie jest trudno znalezc
  • Re: Prośba Autor: ~Olko [89.64.69.*]
  • Re: Prośba Autor: ~Olko [89.64.69.*]
[x]
COREY -2,76% 0,88 2025-09-22 16:46:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe