Wycofani to będą prezes i rada możliwe też że z GPW i knfu bo to gruby przekręt nie wiem czy też dam Tusk nie powinien być odpowiedzialny wprowadzając w błąd Polaków vo wiedział o spółce musi Tusk interweniować z funduszem interwencyjnym
Jak napisałam, jest pożywka dla ciebie i innych....a wiesz dlaczego?:) powiem tobie w tajemnicy, na ucho...że nie kupowałam:)
Znając mechanizmy, każdy mógł kupić, a to co się wydarzyło niestety nie mieści się w głowach, a to co z tym związane jak widać jeszcze bardziej
Dnia 2025-08-03 o godz. 20:28 ~Kate napisał(a): > a to co się wydarzyło niestety nie mieści się w głowach
Chyba w twojej. Zapowiedziano że ściągną bankruta z notowań? Zapowiedziano. Ty i tobie podobni kupowali w ostatni dzień notowań? Tak. Kto jest ciamajdą?
Oceniasz dwie różne sytuacje!Giełdowa i gruby przekręt na przedsiębiorstwie. W pewnym momencie zazębią się i wtedy każdy taki mądry w całokształcie. Każdy miał prawo wywodu i podjęcia działania. Zakup akcji - motywowany nie giełdą, a racjonalnym myśleniem, że wesprą jak rafametu, a druga chęcią zarobku na giełdzie, jak każdy. Krótka, szybka sprzedaż. Skąd te zdziwienie na innych co nie zarobili.
To jednak ograniczenia w myśleniu.