jest szansa. Plotka sie niesie, ze dawid sie obrzezal i wstapil do zakonu maltanskiego... moze bedzie jakis zastrzyk gotowki. Podobno David ma tez zamiasr montowac solary po ciemnje stronie ksiezyca - pomyslcie, to dopiero bedzie biznes!
Też słyszałam tą plotkę. Tylko jak przeliczyłam to ich matematyką (4000 montaży na 10mln) to wychodzi mi 2500zł na jedną realizację. Może robią jakąś nową akcję „bojler plus” dla swoich zakontraktowanych klientów?
tego nie wiem, ale jak wejda w biznes kosmiczny i beda montowac te solary co dzialaja bez dostepu do swiatla slonecznego (pierwsze kontrakty podobno maja na jakies wielkie farmy po ciemnej stronie ksiezyca), to wszyscy na forum zarobia takie pieniadze, ze nie ogarna tylu zer na koncie. Jak David mowi to zawsze tak jest! Podobno sam trump do niego dzwonil i mowil, ze robi swietn robote i ze USA produkuja wspanialy najlepszy sprzet i wogole wszystko najlepsze ale no tutaj musi przyznac ze David robi lepsze rzeczy jsli chodzi o ta branze. To o czyms jednak swiadczy. Na razie David leci do Dubaju ale juz podobno ma kupiony bilet na ksiezyc.