• Kierunek 5 zł Autor: ~GrubyCygan [80.65.213.*]
    To tak na początek :)
    Dalej tu drogo, za same marzenia o sprzedaży, ma jeszcze gdzie spadać... :)
    Takie mocne spadki, na dużych obrotach nigdy nie są przypadkowe.
    Patrzyć upadek SDS i ostatnio mocne spadki Urteste.
    Hossa na szerokim, a tu kolejny rok stracony...
  • Re: Kierunek 5 zł Autor: ~GrubyCygan [91.150.194.*]
    Rozmieniać te 6 zł ⚒️⚒️
  • Re: Kierunek 5 zł Autor: ~zen_on [87.99.114.*]
    11 zł w IPO jak ktoś brał + inflacja 2021-2024 to jakieś skumulowane 15 zł wartości.
    Kurs blisko 5 zł, czyli jak ktoś trzymał to stracił około 2/3 kapitału...
    Emisje, które są potrzebne, często wypadają w złych momentach i za nisko jeżeli faktycznie jest tu tak przełomowo.

Okolice 7 zł, które długo trzymały niestety puściły, zobaczymy teraz czy to pułapka na niedźwiedzie i będzie odbicie czy nie i będziemy dłużej siedzieć poniżej.

Możemy mieć podwójne dno na 6 zł, możemy też odbić z 5.8 zł (różowa linia), a jeśli nie to faktycznie możemy dojść do piątki i tam testować co dalej.

Mieliśmy taką ładną szansę wyjść powyżej 7 zł i przebić klin (oraz średnią 50 sesyjną), ale brakowało do tego fundamentalnego espi.

https://charts.stockwatch.pl/chart/RfDCA6jYZU6VwA48aIi8Zg
    https://charts.stockwatch.pl/chart/RfDCA6jYZU6VwA48aIi8Zg
  • Re: Kierunek 5 zł Autor: ~NOWY [5.173.88.*]
    Zapominasz o jednej "fundamentalnej" sprawie " Kapitalizacja" :) Ile akcji było ,a ile jest i gdzie frma byla i jest :) Bo o ile w ilości emisji czy pożyczek można się pogubić, to w "postępach" firmy to chiba juz nie bo tam "pustynia" a najbardziej mnie rozbawił cytat " oba projekty mają równe szanse " ,czy coś w tym stylu :) No cóż kolejny miesiąc mija a wydatki miesięczne to se majo , w sumie jakie majo to se można chiba sprawdzić w raportach winc powodzenia do następnej emisji, a zapomniałem przeta kolejna emisja chiba im ni potrzebna
    Pamiętam, ale z przymknięciem oka uznałem że jak doszło ONCO to się to trochę wyrównuje (dodruk vs potencjał).

Natomiast tak, nigdy nie uwierzę że nie będzie już emisji, jeżeli przez pół roku nic się nie wydarzy to pomimo grantów i ostatniej emisji być może będą coś kombinować. Wydaje mi się że do tego jeszcze sporo czasu i kursem może bujać (w obie strony).
    Z ID się bujają tyle lat , o fresh chiba zapomnieli, a co to jest to " onco" ktore wyskoczyło bo nagle onco sie zrobiło na topie, tak jak wyskoczyli z pierwszymi na Świecie testami przy Covidzie ? Jaki byl czy jest efekt tych testow? ) To może tera wyskoczą ze sztuczną ynteligencyją bo jest na topie? Ale to tylko moje zdanie a każdy powinien mieć swoje :) Pozdrawiam :)
    Spoko

Z AI już wyskoczyli przecież :)
    "Jak poinformował prezes, spółka przygotowuje się również do realizacji kolejnego projektu, w którym wykorzysta sztuczną inteligencję do przyspieszenia prac badawczo-rozwojowych nad tworzeniem nowych testów genetycznych. Spółka liczy na dofinansowanie tego projektu"

Liczą pewnie na kolejny grant + środki, wtedy potencjalna emisja by się odłożyła jeszcze później w czasie.

Chyba już większość inwestorów widzi jak funkcjonuje spółka i wie że jest szansa że może się tu nic nie wydarzyć. Ale skoro trzymają to liczą jednak na M&A lub chociaż podbitkę przy grancie czy wycenie.
    Nie czytam już tych kolorowych wywiadów od jakiegoś czasu to mi umknęło :) No cóż , ale jakoś zaskoczony nie jestem.
  • Re: Kierunek 5 zł Autor: ~GrubyCygan [91.150.194.*]
    Przydałby im się jeszcze projekt w tej modnej zbrojeniówce, coś w stylu szybkich badań na polu walki :)
  • Re: Kierunek 5 zł Autor: ~Strateg [31.60.104.*]
    Podwójne dno i dzida do góry
    Albo "Pierwsze na Swiecie Wielkie działo w małym opakowaniu" :)
[x]
GENOMTEC 5,82% 6,91 2025-09-19 17:04:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.