Największy dystrybutor nawozów – Agrochem Puławy SA rozpoczął sprzedaż najnowszego produktu InventionBio – SłomActive – od zapowiedzi do czynów – czekamy na odpowiednie wolumeny sprzedaży. Dzieje się.
Dnia 2025-07-17 o godz. 19:31 ~Eryk napisał(a): > Kolejny Good News !
Podobnie jak "karma dla krabów" kilka lat temu, debiut spółki na giełdzie w Londynie i takie tam "co rok prorok", ale ty i tak nie wiesz o co chodzi :)
Dla tej spółki najlepszy news to "prokurator" - atmosfera robi się wtedy spokojna w zarządzie :)
Jest, pewna różnica 5 lat temu były o tym infa w formie espi które łykałeś jak młody pelikan i dałeś się ubrać. Teraz nie ma inf w formie espi tylko trzeba samemu szukać
~InżynierMaliniak 18:40 IP 185.35.198.*
Ja konsumuję ten kwit w przedziale 50-70 Wypróżnię się w przedziale 1.80 - 2.20 Tak więc poznacie po zapachu :)
Następne Dobre info z firmy. To już mała kumulacja. Przy równie dobrze rokującej AT widzę możliwość przebicia 0,30 w najbliższym czasie oraz przyspieszenie wzrostów w okolicach raportu.
W ostatnim czasie było kilka dobrych informacji, ale oczywiście nie w formie espi. Ciekawe, dlaczego i komu aż tak zależy, żeby to nie poszło do góry. Brak dywidendy, czy skupu akcji, ale chyba nie ma powodu, albo nie powinien im przeszkadzać wzrost kurs, a może jednak.
Marcin ja osobiście i na pewno nie tylko ja pisałem wielokrotnie do spółki Hubtech, czy IB i nigdy nie dostałem żadnej odpowiedzi. Zauważ, że od kilku lat nie ma nawet webinaru. Może jakieś pismo z kancelarii prawnej by coś zmieniło i musieli by się do niego odnieść. Oni z obowiązku informacyjnego się wywiązują, a że jesteśmy na NC, to jest, jak jest. Było dużo obietnic, ale to jak w życiu co szkodzi obiecać, a z drugiej strony nawet nie mamy tak naprawdę żadnych informacji, czy i co się dzieje w spółce. Każdy wiedział, że z tej zakładanej kapitalizacji nic nie będzie, a i tak zawsze mogą powiedzieć, że zmieniły się plany. Jeżeli nie wrócą do pomysłu wejścia na rynek główny, to słabo to widzę, ale z drugiej strony, patrząc na rozwój kurs miałby pod co rosnąć, ale potrzeba kogoś z większym portfelem i chęci zarządu.
Na platformie ESPI (Elektroniczny System Przekazywania Informacji) mogą być przekazywane informacje dotyczące spółek notowanych na Giełdzie Papierów Wartościowych oraz na rynku NewConnect. Informacje te obejmują m.in. raporty bieżące, kwartalne, półroczne i roczne, A TAKŻE INNE KOMUNIKATY WYMAGANE PRZEPISAMI PRAWA
Dnia 2025-08-07 o godz. 14:28 ~Klakier napisał(a): > Prędzej czy później ruszy i to mocno napewno do września
Nawet jeśli cokolwiek ruszy, ta sami zdusicie kurs. Będziecie się tratować jednej przez drugiego wystawiając swoje akcje na sprzedaż, by tu nigdy więcej nie wrócić :)