• Witam na pokładzie Autor: ~Łukasz [46.112.72.*]
    Witam Wszystkich akcjonariuszy Sygnis. Dzisiaj kupiłem swój pierwszy pakiet na tej spółce, kolejne będę dokupował co jakiś czas.
    Widze świetlaną przyszłość dla spółki, pójście w kierunku drobnych było bardzo dobrym pomysłem.
  • Re: Witam na pokładzie Autor: ~Lis [37.30.14.*]
    Będziesz widział nagonie 50gr niedługo utopisz się w tym szambie po uszy jak 90% tych co tu zainwestowali list i wywalanie papieru toaletowego milionami sztuk.
  • Re: Witam na pokładzie Autor: ~Łukasz [46.112.72.*]
    Dlaczego jesteś taki zły, nie wierzysz w zarząd. Mógłbyś coś więcej napisać ? Masz jakieś źle doświadczenia ze spółką ?
    Mam podbijają kurs pod lipny list intencyjny a tam już czekał ustawiony akcjonariusz z 5% akcji spółki do wywalenia to są wałyinfo o sprzedaży 0.20% zejście poniżej 5% I nie trzeba espi I można wywalać i tak leszcza topią ktoś pisał że nie płacą wypłat to żałosne jeśli prawda do tego 11 mln strat które mają pokryć z zysku za przyszłe lata a kto im te zyski gwarantuje pis?
  • Re: Witam na pokładzie Autor: ~Gienio [31.0.88.*]
    Nie przejmuj się naszym forumowym tłukiem, 50 groszy miało być codziennie przez ostatnie 3 tygodnie
    Gienio i daszek dwa bezmózgie warzywa podnieta bo urósł i za dzień spadło wszystko w tłuki się cieszą żałośni może to te dwa nagony rysują te drony dla firmy?
    Listy intencyjne drukują jak gazetę codzienna co tydzień ktoś odchodzi że spółki albo wywala akcjonariusz większościowy akcje warte 0zl.
  • Re: Witam na pokładzie Autor: ~Lis [193.28.84.*]
    Jutro kolejne -10% na czerwono na gniocie czy w finlandi wiedzą o liście intencyjnym?
  • Re: Witam na pokładzie Autor: ~Łukasz [46.112.72.*]
    Zawsze można napisać do firm, które znalazły się w liście inencyjnym i sprawdzić wiarygodność spółki.
    Nie wiedziałem, że Sygnis ma takie problemy finansowe, że aż nie płaci swoim pracownikom. Masz jakieś sprawdzone źródło ?
  • Re: Witam na pokładzie Autor: ~komornik [87.207.178.*]
    Za pracowników Sygnisa się nie wypowiem, ale jako były pracownik Zmorpha, którego wtedy przejął Sygnis mogę potwierdzić, że do dzisiaj nie zobaczyłem swoich pieniędzy, będą już ponad 2 lata. Zachęcam do zajrzenia na goworka obu spółek
  • Re: Witam na pokładzie Autor: ~Łukasz [46.112.98.*]
    Teraz pytanie czy ta negatywna przeszłość jest już za nimi i znaleźli sposób na zarabianie w przyszłości.
    Jeśli będą podpisane umowy to może oznaczać, że ta firma zmieniła swoje podejście do biznesu i wstrzeli się w obecnie modny trend produkcji, sprzedaży dronów dla wojska.
  • Re: Witam na pokładzie Autor: ~Mat [46.205.199.*]
    https://youtu.be/pQf0NqohJeM?si=1-IJ1sBXKzk5NL4p
    Zachęcam do wysłuchania i do wniosków
  • Re: Witam na pokładzie Autor: ~Wwwww [31.60.89.*]
    Byłby ogień gdyby Sygnis odkroił kawałek tego tortu.
  • Re: Witam na pokładzie Autor: ~Benio [89.8.44.*]
    Sami widzicie w dronach jest przyszłość, kto kupił i jest mądry to będzie trzymał
  • Re: Witam na pokładzie Autor: ~Łukasz [46.112.74.*]
    Racja, dokupiłem dzisiaj troche akcji.
[x]
SYGNIS 1,85% 2,20 2025-12-23 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.