• Zysk netto Autor: ~NOSPAN [45.88.222.*]
    Ile obstawiacie za ten kwartał? Ja stawiam na 2,1 mln
  • Re: Zysk netto Autor: ~KoleśGit [46.151.20.*]
    Raczej około 3 milionów!
  • Re: Zysk netto Autor: ~Miki [5.173.194.*]
    Czekam na wyniki Novina 1 , jak dołączą to i 3 możliwe, a po obrotach i kombinacjach, jakich dokonali w ostatnich miesiącach, wszystko jest możliwe. ,, gimnastyczne akrobacje, na najwyższym poziomie "
  • Re: Zysk netto Autor: ~eR [46.205.196.*]
    Kreatywną księgowość przewiduje. Ci oszuści tylko to potrafią. Nawet zasad rachunkowości nie znają. Jakim cudem są na giełdzie.
  • Re: Zysk netto Autor: ~echo [91.227.156.*]
    Ciekawe czy będą szacunki ?
  • Re: Zysk netto Autor: ~KoleśGit [46.151.18.*]
    Myślę że będą tak końcem Lipca lub początkiem Sierpnia.
  • Re: Zysk netto Autor: ~Golas [37.47.119.*]
    Jak nie podadzą to będzie znaczyć że jakaś lipa będzie…. Pierwszy kwartał 2025 zysk był super więc myślę że teraz też tak będzie..
  • Re: Zysk netto Autor: ~echo [91.227.156.*]
    Banki miały bardzo dobry kwartał, teraz ciągną nimi wig-20 na rekord od chyba 10 lat
  • Re: Zysk netto Autor: inwestorspokojny [217.8.112.*]
    Dzień dobry,

W nawiązaniu do głównego wątku dotyczącego prognozowanego zysku za drugi kwartał bieżącego roku — zauważyłem, że pojawiające się tutaj szacunki mieszczą się w przedziale od 2,1 do 3,0 mln zł.

Osobiście uważam, że wynik na poziomie 2,4 mln zł jest jak najbardziej realny. Przyznam również, że z dużym zainteresowaniem czekam na raport, zwłaszcza w kontekście wprowadzonych zmian w metodologii rozliczeń — jestem ciekaw, w jakim stopniu wpłyną one na wyniki.

Życzę sukcesów oraz jak największych zysków – niech kolejne kwartały będą dla nas wszystkich pomyślne.

Z wyrazami szacunku,
    RM
  • Re: Zysk netto Autor: ~Olo [31.0.72.*]
    Jak narazie kasę tu kiszę a minima kursu są niestety coraz niżej.
[x]
NOVINA 2,88% 0,57 2025-09-22 16:48:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.