Już 0,28% w górę. Podaż nie jest w stanie zaspokoić popytu, akcjonariusze wyrywają sobie akcje to ostania chwila przed odpałem na 30 zł. Proponuję zamówić już lambo, bo później mogą być kolejki xDDD
Spokojnie AL. HOTD / Raport / byc moze direct lub zapowiedz kolejnego projektu (niekoniecznie na direct)
to są 3 czynniki które MOGĄ spowodowac wzrost. Nie musza. Ale mogą. Wiec ktos bedzie przytulal akcje. Jakichs wielkich zakupow nie ma, ale sprzedazy tez nie. Do powyzszych czynnikow niedaleko. Czekamy tak dlugo, poczekamy i kolejne pare tygodni
Pieczenie nie? Jak było po 5 tak się chwaliłeś zakupami, a tu zaraz te zakupy będą na minusie xD Ale lubię mieć rację, a wy dalej z syndromem wyparcia xD
Te zakupy są na plusie i tyle w temacie. A skąd wiesz czy ja tego już dawno nie sprzedałem z zyskiem? Dalej widzę że wiesz lepiej za innych. Śmieszy mnie natomiast twoja aktywność na tym forum. Tyle możliwości na innych spółkach przez ten czas że ja już o forku zapomniałem a Alek dalej siedzi i opłakuje swoja inwestycje w forka. Totalna żenada. Robisz z siebie pośmiewisko.
To są na plusie czy sprzedałeś z zyskiem? xD Trochę ci się narracja nie klei ;) Oczywiście, że skorzystałem z wielu okazji do zarobku, mamy hossę od prawie 3 lat. Ale wyśmiewać prezesa ściemniacza i pseudospółkę lubię. Jeśli choć jedną osobę uda się ochronić przed wejściem w bagno zwane forkiem to jest to mój osobisty sukces.
A to nie można w części być nadal na plusie a w części niż dawno mieć zrealizowane na plusie?
Spoko, siedź sobie dalej klaun na forum tez się przyda. Jest się z czego pośmiać.
Brak argumentów merytorycznych więc zaczynasz personalne wycieczki. Śmiałeś się z moich 2.xx i było, to pośmiejemy się z twoich 20, bo tego nigdy nie będzie. Może kiedyś to zrozumiesz, ale wiele już od ciebie nie wymagam.
Merytorycznych argumentow? Zostałeś już zaorany bo co niby nie mozna czegoś realizować częściowo? Ojj gubisz się.
Idziemy dalej - pisałeś o 2 a nie 2.xx i już to kiedyś potwierdzałem w twoich postach. Już tego ponownie szukać nie będę bo szkoda czasu.
Dajesz więcej postów o biedronkach, będziesz bardziej wiarygodny i merytoryczny. Widać rajcuje cię ilość łapek w dół.
Zaorany? xD Oczywiście o FIFO nie słyszałeś? Ale wiadomo, że te akcje które kupiłeś to miałeś na innym rachunku xD Minusy od wyznawców mnie nie ruszają, beton wyznawców forka wykruszy się jak kurs poleci niżej. Polecam lekturę gowork i opinie o for z tego roku to będziecie mieli jasność dlaczego tak fatalnie jest w spółce.
Brawo mistrzu matematyki, a skąd wiesz że jak coś sprzedawałem to te co szły pierwsze po ile byle. Jak była podoba cena to wsjo jedno. Ale wszystko wierzący Alek wie nawet po ile kto kiedy kupił.
Dobra koniec tego tematu bo widzę to nie ma sensu a nie będę też forum zaśmiecał. Napisz coś o wyprzedaży w Biedronce czy Lidlu. Na takich masz najwięcej łapek w dół a to cię rajcuje.