Dobra była na sprzedaż patrzonc z perspektywy czasu. Uciekłem spod topora, a śmiali się że to nie spadnie. Po 19 to może kiedyś bende sprzedawał ale najpierw trzeba kupić po jednocyfrowe cenie. Obstawiam że to poleci może nawet na 5 złoty.
Koledzy dajcie mi spokuj mam angielski telefon i słownik mi zmienia. Ja to oceniam tak że tu jest dystrybucja i ubieranie w trupa puki co, ale na takich spółkach czasami robiom podbitka na setki % dla tego to obserwujem.
Pilnujom linii. Jak złamie 19 to końca nie widać a tak mogom ubierać dalej ulice bo liczy ulica na odbicie. Musisz się nauczyć wykresy czytać kolego. Ja jestem długo na giełdzie to czytam to jak ksionżke dla tego wyczułem i sprzedałem akcje jeszcze przed spadkiem przy 22.50. A się tu ze mnie śmiali na forum że oddałem za bez cen.
Nie sztuka jest sprzedać. Jest nią możliwość odkupienia poniższej cenie w tej samej wielkości, ilości. Więc naganiaj mocniej na spadki, bo z tego co widzę to mało transakcji sprzedaży jest dokonywanych.
Mało? Pchajom makulatury aż miło kolego. Spadki na gigantycznych obrotach były i teraz żeniom dalej ten papier puki macie nadzieje na ammo. Jak się okarze że tam nic z tego to zjazd na 9 zł w moment możliwy.