To nie ulega wątpliwości. Skoro dyr. finans. wywala ze stratą masz czytelny sygnał odnośnie rokowań. Ona tam wie najlepiej, prawie tyle co ja (bez wiedzy operacyjnej w "core")
Jako nieliczny zjeździłem spółkę i rozmawiałem z pracownikami kilkukrotnie. Nie tylko to. Byłem ostatnio w spółdzielnia inwalidów - "Elektron" w Sz-cu. Znam przetargi na zwojenie i nasilenie absurdów od podszewki. D-Day na bezpowrotnej ścieżce i przecięciu drugiej pochodnej odnośnie upadłości miał miejsce jesienią 2021.
Teraz tylko jak mawia mądry Black noga na nogę i zabawa w gorącego berka.
---
JK
Tak formalnie ponieważ spółka była powołana ustawą to nie upadnie. Nie oznacza to, że nie może przestać istnieć!. Zatem zniknie :) Upadek=obrażenia. Zniknięcie = nicość
Zapraszam do gry kolejnych czytelników bankiera. Moja "saga grozy" musi być zsynchronizowana z procesem zamierania. Zawał tu nie jest potrzebny
---
JK
Oj Jacuś Jacuś
Dobrze że jesteś i znowu w zbyt nachalny sposób kłamiesz tak jak w zeszłym roku o tym że już nigdy cargo nie będzie powyżej 14zl.
To jest tak czytelny i oczywisty sygnał żeby kupować ze nie wiem czy jest jakiś lepszy wskaźnik.
Dzięki
Dziś jutro poniedziałek wtorek i będę miał 1 promil.
Gracias amigo za sygnał kupna.