• WNP.Pl pyta czy spółka upadnie... Autor: ~AlkoholikZWyboru [83.26.60.*]
    https://www.wnp.pl/logistyka/pkp-cargo-ma-blisko-3-mld-zl-dlugu-i-1000-wierzycieli-kiedy-odzyskaja-pieniadze,965077.html

Ale jaja !!! :)))
  • Re: WNP.Pl pyta czy spółka upadnie... Autor: ~Szaletnik [46.112.86.*]
    Co PiS zrobiło z tą spółką, to ręce opadają. Jak można było tak zrujnować PKP Cargo ??? Ktoś wie ?
  • Re: WNP.Pl pyta czy spółka upadnie... Autor: jacek_z_grochowa [95.160.101.*]
    To nie ulega wątpliwości. Skoro dyr. finans. wywala ze stratą masz czytelny sygnał odnośnie rokowań. Ona tam wie najlepiej, prawie tyle co ja (bez wiedzy operacyjnej w "core")
    Jako nieliczny zjeździłem spółkę i rozmawiałem z pracownikami kilkukrotnie. Nie tylko to. Byłem ostatnio w spółdzielnia inwalidów - "Elektron" w Sz-cu. Znam przetargi na zwojenie i nasilenie absurdów od podszewki. D-Day na bezpowrotnej ścieżce i przecięciu drugiej pochodnej odnośnie upadłości miał miejsce jesienią 2021.
    Teraz tylko jak mawia mądry Black noga na nogę i zabawa w gorącego berka.
    ---
    JK
  • Re: WNP.Pl pyta czy spółka upadnie... Autor: ~Stary_Nowicjusz [37.31.140.*]
    Powtarzasz sie, na dodatek odpowiadajac samemu sobie…

To juz bardzo powazne zaburzenie.

Sprostuje tez jedno klamstwo (zakladam bowiem celowosc tej wypowiedzi, bo wiesz o spolce “wszystko”).

Otoz, Twoja wypowiedz sugeruje jakoby MStarecka byla dyr fin PKPC, a nia nie jest. Odpowiada za finanse w innej spolce
  • noga na nogę Autor: ~Polwytrawny [5.173.44.*]
    ten wpis przypomina bieganie w berka z założónymi nogami..
  • Re: noga na nogę Autor: ~XXX [77.222.225.*]
    Gpw do lamusa!!! A zwłaszcza pkp cargo !!!
  • Re: WNP.Pl pyta czy spółka upadnie... Autor: jacek_z_grochowa [95.160.101.*]
    Tak formalnie ponieważ spółka była powołana ustawą to nie upadnie. Nie oznacza to, że nie może przestać istnieć!. Zatem zniknie :) Upadek=obrażenia. Zniknięcie = nicość
    Zapraszam do gry kolejnych czytelników bankiera. Moja "saga grozy" musi być zsynchronizowana z procesem zamierania. Zawał tu nie jest potrzebny
    ---
    JK
  • Re: WNP.Pl pyta czy spółka upadnie... Autor: ~Dianthus [77.240.72.*]
    Oj Jacuś Jacuś
    Dobrze że jesteś i znowu w zbyt nachalny sposób kłamiesz tak jak w zeszłym roku o tym że już nigdy cargo nie będzie powyżej 14zl.
    To jest tak czytelny i oczywisty sygnał żeby kupować ze nie wiem czy jest jakiś lepszy wskaźnik.
    Dzięki
    Dziś jutro poniedziałek wtorek i będę miał 1 promil.
    Gracias amigo za sygnał kupna.
[x]
PKPCARGO 2,16% 16,59 2025-09-26 17:02:30
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.