• Tymczasem Autor: ~Hub [37.109.33.*]
    Zegarek mi pokazuje 09:39
  • Re: Tymczasem Autor: ~Rudi [37.30.34.*]
    Przed 11 nie wstawaj:)
  • Re: Tymczasem Autor: ~Zet [77.65.80.*]
    Ja czekam do 24 z pobudką
  • Re: Tymczasem Autor: ~Koziolek_matolek [88.156.135.*]
    A co się tak ograniczać... wg mojego zegarka doba ma 48 godziny!!
  • Re: Tymczasem Autor: ~bankier [188.146.146.*]
    teraz fundusze sprzedają akcje.
  • Re: Tymczasem Autor: ~Ciekawy [188.33.44.*]
    Tak a skąd wiesz ?
  • Re: Tymczasem Autor: ~bambik [176.221.122.*]
    WYSTARCZY CZYTAC RAPORTY!!! FUND SPRZEDAJE A ULICA KUPUJE!! DUMP MONEY ALWAYS MISTAKE!!
  • Re: Tymczasem Autor: ~xD [91.150.200.*]
    Po co komu zegar, co chodzi do tyłu? xD
    Mniejsza o to, słodkich snów aniołki. Niektórzy planują bardzo długo sobie pospać lub w ogóle się nie obudzić xD
  • Re: Tymczasem Autor: ~Hub [37.109.33.*]
    xD czas biegnie tylko do przodu, gdyby zegar mógł się cofać to świat byłby lepszy..., a w moim po prostu baterie się skończyły, jutro kupię nowe to Ci powiem która jest i dostroisz swoje czasomierze
    Proszę o godzinę, zegar mi nie działa xD Już wczoraj miałeś aktualizować xD
  • Re: Tymczasem Autor: ~xD [77.252.69.*]
    Dawaj aktualizację godziny, bo mój zegar nie działa xD
  • Re: Tymczasem Autor: ~Hub [217.173.3.*]
    xD zapomniałem kupić baterii, obecnie zegar mi wskazuje 9:58 może się spieszyć odrobinę, obiecuję, że gdy tylko je wymienię, podam Ci dokładną godzinę, abyś dostroił swoje zegarki. Warto jest mieć dobry czas, choćby po to żeby się na pociąg nie spóźnić.
    Kupiłeś te baterie? Chyba na odwrót włożyłeś, bo jednak zegar idzie do tyłu xD
    Pociąg przyjechał? Zdążyłeś? xD
  • Re: Tymczasem Autor: ~Hub [37.248.253.*]
    Baterie kupiłem, na starych pokazuje 10:43, ale to mało wiarygodne, poczekaj, wymienię i wtedy nastawiasz godzinę na właściwą.
    O mój zegar się nie martw. Bardziej się troszcz o kolegów, co poszli spać, bo zaraz 11 i mogą przegapić xD
    Ciekawe która godzina u kolegi xD
  • Re: Tymczasem Autor: ~MK [79.189.18.*]
    Większość Cie olewa to już nie pisz. Zobacz ile masz lapek
    Jednak nie olewa, skoro o 00:34 o mnie myślisz i odpisujesz xD
    Łapki mnie nie dziwią, tutaj lubią czerwony xD
  • Re: Tymczasem Autor: ~xxxxxxxxxx [89.228.178.*]
    WITAM XD KTO TY JESTES ?, NIC MERYTORYCZNEGO , CIAGŁE UTYSKIWANIE , BIADOLENIE, SPOZNIŁES SIE. MAMY W ZAKRESIE CENOWEJ 2PLN I DALEJ CZEKAMY . BEDA WZROSTY , BEDA SPadki , to giełda . kupujemy , czekamy , cierpliwosci.!!!!!!!!!!!!!!
    Ty to jesteś za to bardzo merytoryczny. Kupuj wklej xD Pisz już lepiej jako bambik, jesteś bardziej wiarygodny wtedy xD
  • Re: Tymczasem Autor: ~Obserwator [91.94.122.*]
    Xd to płatny wielonickowy tr#ll.Nie oczekuj za dużo i odsiewaj. Taką ma brudną robotę.
    Wczoraj pisałeś jako Rob i Xxx. Ciężko nad tobą nadążyć xD Ale musisz mieć nierówno pod sufitem, że to robisz xD
    Ale ten czas LECI xD Prawie 8, chłopaki jednak sobie pośpią xD
    Która godzina? xD
  • Re: Tymczasem Autor: ~Hub [37.109.33.*]
    Baterie kupione i wymienione, potrzebowałem nietypowych baterii oraz specjalnego kluczyka żeby dostać się do wnętrza zegara, to stary holenderski mechanizm, dobrze zabezpieczony przed ingerencją z zewnątrz, stąd też pewność co do jego wskazań. Żebyś się nie pogubił z nastawianiem czasu dam Ci znać dokładnie punk 10:00, ale wcześniej jeszcze Ci przypomnę, żebyś był w stanie gotowości, choć z tym chyba nie powinno być problemu.
    Jeżeli na akcjach znasz się równie dobrze, co na zegarkach, to mam dla ciebie złą wiadomość xD Wiadomo, że Holandia słynie ze starych, kwarcowych mechanizmów xD
    xD po pierwsze muszę uzupełnić Twoją wiedzę na temat czasomierzy, szczególnie holenderskich: Zegarek kwarcowy to zegarek, którego mechanizm opiera się na drganiach kryształu kwarcu, zasilany baterią. Te drgania są bardzo precyzyjne i służą do odmierzania czasu, co sprawia, że zegarki kwarcowe są dokładniejsze niż zegarki mechaniczne.
  • Re: Tymczasem Autor: ~xD [213.217.31.*]
    Brawo, potrafisz korzystać z Wikipedii xD
    Odpuść sobie giełdę i zegarmistrzostwo. Albo zainteresuj się tym drugim. To fascynujący świat i po czasie zrozumiesz, jakie bzdury wypisujesz xD
    Czytam Twoje wpisy i staram się pisać tak byś rozumiał, choć przyznam że ta forma mi nie odpowiada, wkrótce podam Ci aktualną godzinę, nastawiasz swoje zegary i zrozumiesz wtedy gdzie jesteś i gdzie mógłbyś być gdybyś szanował czas, przede wszystkim swój czas.
    Nie wychodzi ci te pisanie xD Chciałeś być fajny i mądry, mija miesiąc i się tylko pogrążasz xD
  • Re: Tymczasem Autor: ~blondynka [188.146.28.*]
    A JAK TAM TWOJA ŻONKA xD ??????????????????????? POMPUNIA JESZCZE DZIAŁA - HAHAHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A dziękuję, masz pozdrowienia xD Pompunia działa, pranie można wieszać xD Chcesz dołączyć?
  • Re: Tymczasem Autor: _xd [213.217.31.*]
    Siema. Która godzina na twoim wspaniałym, starym, kwarcowym, holenderskim zegarze? xD
    Miałeś mi wkrótce podać aktualną godzinę, a muszę sam dopytywać xD
  • Re: Tymczasem Autor: ~Hub [37.248.252.*]
    Przepraszam za zwłokę xd...podaję dokładną godzinę z mojego holenderskiego zegara. Wybiła punktualnie 10, możesz spokojnie dostroić swoje czasomierze. Pamiętaj tylko wskazówkę od budzika ustawić na 11, żeby się nie spóźnić na pociąg, chyba że pieszo wolisz to najwyżej budzik pomiń.
  • Re: Tymczasem Autor: _xd [185.227.138.*]
    Brawo! Po dwóch miesiącach ci się udało trafić xD Niezłe te wkrótce xD
  • Re: Tymczasem Autor: ~Hub [37.109.32.*]
    Hehe, hehe, hahaha
    Normalnie jakbym grał z gołębiem w szachy xD
  • Re: Tymczasem Autor: ~Hub [37.109.32.*]
    Hehe, dobre i co gołąb Cię ograł? hehe..grywasz z gołębiami? hehe A tak na poważnie xd, pamiętaj budzik 11, aktualnie mój zegar wskazuje 10:29 więc masz jeszcze trochę czasu na szachy z golębiem
    Na to wygląda. Natomiast polecam ci sprawdzić, czym jest granie z gołębiem w szachy xD
    Hehe, xd szanuj gołębie..., a szachy proponuję z kurami one wcześnie i punktualnie rozpoczynają każdy dzień bez zegara to też na pociąg zawsze zdążysz po przegranej partyjce, heheh
  • Re: Tymczasem Autor: _xd [170.80.108.*]
    Z taką punktualnością nadajesz się do pkp xD
    3 miesiące poślizgu fiu fiu xD
    Widziałem Ci dzisiaj na peronie o 11 hehe Masz rację, warto być punktualnym.
    Moim skromnym zdaniem holenderskie zegarmistrzostwo powinieneś sobie odpuścić xD No ten kraj nie słynie z tego xD
    xD kończ szachy i zasuwaj na pociąg! Na 12:30 masz szansę zdążyć, pod warunkiem, że nastawiłeś swój czasomierz wedle wskazań, które Ci podawałem jakiś czas temu z mojego starego holenderskiego zegara.
    Siema zegarmistrz xD
    Coś ten stary holenderski zegar szwankuje xD Dlaczego ma tylko 11h na tarczy? xD
    Jest szansa, że jeszcze zdążę na 12:30 czy już pociąg odjechał? Co mówi twój wspaniały stary holenderski zegar na bateryjki? xD
  • Re: Tymczasem Autor: ~Ss [109.207.98.*]
    I tak dalej pięknie WAruj ,dobra psinka
    To ma sens! W weekend przestawialiśmy czas xD
    Zdążę na ten pociąg w końcu? xD
    Znowu mam wątpliwości i nie wiem, która godzina xD Kto pomoże? Hubcio jesteś z nami? Masz jeszcze ten stary holenderski zegar na baterie? xD Chciałbym zdążyć jednak na ten pociąg o 12:30 xD
    Czy ktoś może mi powiedzieć, która jest godzina?! Boję się, że nie zdążę na pociąg o 12:30 xD
    Nie ma szans, że jeszcze zdążę na ten pociąg o 12:30 xD Jednak holenderskie zegary na baterie to najlepsze są xD
[x]
LUBAWA 1,15% 8,80 2026-04-02 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.