Po co komu zegar, co chodzi do tyłu? xD
Mniejsza o to, słodkich snów aniołki. Niektórzy planują bardzo długo sobie pospać lub w ogóle się nie obudzić xD
xD czas biegnie tylko do przodu, gdyby zegar mógł się cofać to świat byłby lepszy..., a w moim po prostu baterie się skończyły, jutro kupię nowe to Ci powiem która jest i dostroisz swoje czasomierze
xD zapomniałem kupić baterii, obecnie zegar mi wskazuje 9:58 może się spieszyć odrobinę, obiecuję, że gdy tylko je wymienię, podam Ci dokładną godzinę, abyś dostroił swoje zegarki. Warto jest mieć dobry czas, choćby po to żeby się na pociąg nie spóźnić.
WITAM XD KTO TY JESTES ?, NIC MERYTORYCZNEGO , CIAGŁE UTYSKIWANIE , BIADOLENIE, SPOZNIŁES SIE. MAMY W ZAKRESIE CENOWEJ 2PLN I DALEJ CZEKAMY . BEDA WZROSTY , BEDA SPadki , to giełda . kupujemy , czekamy , cierpliwosci.!!!!!!!!!!!!!!
Baterie kupione i wymienione, potrzebowałem nietypowych baterii oraz specjalnego kluczyka żeby dostać się do wnętrza zegara, to stary holenderski mechanizm, dobrze zabezpieczony przed ingerencją z zewnątrz, stąd też pewność co do jego wskazań. Żebyś się nie pogubił z nastawianiem czasu dam Ci znać dokładnie punk 10:00, ale wcześniej jeszcze Ci przypomnę, żebyś był w stanie gotowości, choć z tym chyba nie powinno być problemu.
Jeżeli na akcjach znasz się równie dobrze, co na zegarkach, to mam dla ciebie złą wiadomość xD Wiadomo, że Holandia słynie ze starych, kwarcowych mechanizmów xD
xD po pierwsze muszę uzupełnić Twoją wiedzę na temat czasomierzy, szczególnie holenderskich: Zegarek kwarcowy to zegarek, którego mechanizm opiera się na drganiach kryształu kwarcu, zasilany baterią. Te drgania są bardzo precyzyjne i służą do odmierzania czasu, co sprawia, że zegarki kwarcowe są dokładniejsze niż zegarki mechaniczne.
Brawo, potrafisz korzystać z Wikipedii xD
Odpuść sobie giełdę i zegarmistrzostwo. Albo zainteresuj się tym drugim. To fascynujący świat i po czasie zrozumiesz, jakie bzdury wypisujesz xD
Czytam Twoje wpisy i staram się pisać tak byś rozumiał, choć przyznam że ta forma mi nie odpowiada, wkrótce podam Ci aktualną godzinę, nastawiasz swoje zegary i zrozumiesz wtedy gdzie jesteś i gdzie mógłbyś być gdybyś szanował czas, przede wszystkim swój czas.
Siema. Która godzina na twoim wspaniałym, starym, kwarcowym, holenderskim zegarze? xD
Miałeś mi wkrótce podać aktualną godzinę, a muszę sam dopytywać xD
Przepraszam za zwłokę xd...podaję dokładną godzinę z mojego holenderskiego zegara. Wybiła punktualnie 10, możesz spokojnie dostroić swoje czasomierze. Pamiętaj tylko wskazówkę od budzika ustawić na 11, żeby się nie spóźnić na pociąg, chyba że pieszo wolisz to najwyżej budzik pomiń.
Hehe, dobre i co gołąb Cię ograł? hehe..grywasz z gołębiami? hehe A tak na poważnie xd, pamiętaj budzik 11, aktualnie mój zegar wskazuje 10:29 więc masz jeszcze trochę czasu na szachy z golębiem
Hehe, xd szanuj gołębie..., a szachy proponuję z kurami one wcześnie i punktualnie rozpoczynają każdy dzień bez zegara to też na pociąg zawsze zdążysz po przegranej partyjce, heheh
xD kończ szachy i zasuwaj na pociąg! Na 12:30 masz szansę zdążyć, pod warunkiem, że nastawiłeś swój czasomierz wedle wskazań, które Ci podawałem jakiś czas temu z mojego starego holenderskiego zegara.
Siema zegarmistrz xD
Coś ten stary holenderski zegar szwankuje xD Dlaczego ma tylko 11h na tarczy? xD
Jest szansa, że jeszcze zdążę na 12:30 czy już pociąg odjechał? Co mówi twój wspaniały stary holenderski zegar na bateryjki? xD
Znowu mam wątpliwości i nie wiem, która godzina xD Kto pomoże? Hubcio jesteś z nami? Masz jeszcze ten stary holenderski zegar na baterie? xD Chciałbym zdążyć jednak na ten pociąg o 12:30 xD