Zarząd Detalion Games S.A. z siedzibą w Warszawie ["Emitent" lub "Spółka"] przekazuje do informacji publicznej przyjętą w dniu 17 lipca 2025 roku strategię na rok 2025 oraz plany na kolejne lata.
Mega słaba ta strategia jest! W mojej ocenie wręcz tragiczna. Następna niedoróbka ;-) Po tym czymś według Kubusia kurs ma być na 10 zł ;-) Szydera, rzeczywiście on myśli że my nic nie myślimy i chce nas ubrać. Jeszcze dzisiaj powrót do bazy
Dla laików może strategia brzmi ciekawie, ale.. Zakładam że ich agenci AI działają w środowisku chmurowym. Poważne i świadome firmy nie puszczą swoich danych w chmurze. Do tego jest potrzebne wdrożenie on prem - o którym nie ma słowa w strategii. Na liście LLM nie widzę też Bielika, który jeżeli chcą coś robić w Polsce byłby wskazany. Poza tym może działać lokalnie, więc jest stworzony do przetwarzania tajnych dokumentów bez wyjścia na świat. Reasumując - są obecnie nastawieni na małe firmy nie świadome ryzyka puszczania danych do LLM takich jak chatGPT. No chyba że to ich AI generujące strategie zapomniało wspomnieć o tak istotnych szczegółach.
Jednym słowem to jest mega słabe o czym inni np. jak jb zakumali ;-) Tylko biedny arczi i Kubuś myślą życzeniowo. Kubuś przeczytałeś już czy jeszcze literujesz ?? ;-)
INTERNAL OPS -
Dedykowani Agenci AI działający w środowisku intranetowym klienta. Obsługuje wyszukiwanie dokumentów, podsumowania spotkań, cykliczne raporty, analizy oraz dostęp do wiedzy firmowej z warstwą RAG jako inteligentnym buforem kontekstowym.
w części o modelu biznesowym
INTRANET to chyba to o czym wspomniałeś bez internetu w sieci klienta ;)
Agent może i działa w intranecie, ale czy model AI też ? To jest istotne, a nie to gdzie mają serwis uruchomiony - mi wystarczy że dopiszą zdanie o wdrożeniach on prem. Chociaż może mam zboczenie zawodowe i się czepiam ;)
Czy znacie firmy dla której robi zlecenia Volaria? Znalazłem tylko takie informacje: Obecnie Volaria obsługuje klientów w Polsce, Hiszpanii, Chinach i we Włoszech, konsekwentnie budując pozycję wiodącego partnera w transformacji AI na rynkach międzynarodowych.
Do września będzie zastój - może coś w sierpniu wrzucą, ale ruch się pewnie zacznie jak ludzie powracają z urlopów - na razie niech sobie ogarną spółkę od strony formalnej… cierpliwość wskazana