• Gdzie Autor: ~Obiektywny [84.254.8.*]
    Gdzie te wzrosty się pytam naganiacze ,macie honor przeprosić?
  • Re: Gdzie Autor: ~Ntuś [83.26.216.*]
    Czekamy cierpliwie. Pozdrawiam..
  • Re: Gdzie Autor: wolf1975 [178.235.185.*]
    To ile mamy czekać ??? Każdemu się ulewa żółć, marazm na papierze idzie w lata . Bagno wciąga nas i tyle ...Szczerze mam też dosyć , trzymam bo strata jest .
  • Re: Gdzie Autor: ~Żulik [91.94.27.*]
    Efekt utopionych kosztów...
  • Re: Gdzie Autor: ~ktos [46.112.92.*]
    Nawet nie marazm, tylko kolejne oszustwa zarządu.
  • Re: Gdzie Autor: ~Donkonreo [109.233.92.*]
    Ej a co z zakładem? Pewny jestes ze lipa to sie załóż honorowo.
  • Re: Gdzie Autor: ~Obiektywny [37.31.2.*]
    Co z zakładem?
  • Re: Gdzie Autor: ~ktos [46.112.92.*]
    Przecież wynajęci naganiacze nie przeproszą.
  • Re: Gdzie Autor: ~boly [188.146.174.*]
    Hahaha ,ale nocny atak dronami
    na " Perełka Wschodu",
    ale nas to nie rusza my idziemy po swoje.
    Trzeba pamiętać jedno i to jest swięto prawda,że..." po nocy przyjdzie dzień a po burzy spokój"
    tak śpiewana gwiazda wschodu Budka Suflera.
    Myślę,że już dziś może być to drugie.
    Życzę trafnych decyzji.
    PS
    Mój strzał to 4,916śr.
    Witam , do ps. ktoś mam prośbę czy mógłbyś wytłumaczyć naganiaczowi ps Ntuś że naganianie jest czymś bardzo nieładnym w trudnych czasach. Pisząc staram się zachować kulturę, a krew się gotuje jak czytam posty naganiaczy ....my tu wisimy na tz haku trudno, ok , ale w myśl porzekadła . Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe. Tyle i tylko tyle w temacie. Pozdrawiam i szacun dla wszystkich.
  • Re: Gdzie Autor: ~Donkonreo [37.248.171.*]
    Na haku ile ? 200 akcji ? 1000 ?

To po ile kupowałeś?
    Cos podpowiem: bądź jak żyd: sprzedawaj kiedy wszyscy kupuj, kupuj jak wszyscy sprzedają.
    Kupilem po wysokim kursie bo roslo i myślałeś że urośnie jeszcze więcej.
    Nie kupuj jak juz urósło kilkadziesiąt czy kilkaset procent, bo tka w przypadku tej spółki bylo.
    Jednak może moje słowo da Ci nadzieje, ale uwierz, że ta Spółka urośnie pod maksima z poprzednich lat. Kto wie, może bedzie nawet 50 zl.

Za dużo myśli intelektualnej ma, projektow i najnowocześniejsza fabrykę w Europie.
    Nie naganiam, ale nie sluchaj sie spadkowiczów, bo po co tu siedzą? Liczą i chca kupic taniej. Ponadto bladego pojęcia nie maja. Kto widział fabrykę ten wie co tam będzie niebawem. Kontrakty mogą byc warte 500mln zl a kto wie może i więcej. Nie wygłupiam sie, tak moze byc. Chcą startować do przetargu do WHO, co może dać kontakt nie na 500 mln zl tylko 500mln € czy $. Oczywiście to liczby moze i mało prawdopodobne, ale na pewno nie ze niemożliwe. Przypomnicie sobie mnie jesczze :)
    Mam nadzieje ze piwko ktos postawi jak trafie:)
  • Re: Gdzie Autor: ~xdd [94.172.63.*]
    czy ty jesteś chory, podejmujesz decyzje inwestycyjne na podstawie wypocin z forum,
    O widzę ,że objawił się mędrzec, z rady nadzorczej robi się ciekawie......hiiiiii
  • Re: Gdzie Autor: ~Ntuś [37.248.175.*]
    Może zamiast,,ktoś ,, ty mi wyjaśnić gdzie w słowach ,, czekamy cierpliwie,, jest nieładne naganianie w trudnych dla ciebie czasach. Czekamy cierpliwie. Pozdrawiam
    Ej honor? Masz honor sie założyć, bo coś nie pozwala Ci tego zrobic ?
    Mowisz że nie bedzie wzrostów.
    To stawiaj:
    Napisz do kiedy nie będzie 10 zl i więcej a ja postawie swoją datę.
    Albo łatwiej, czy uważasz, że do września 2026 nie będzie 10 zł?
    Albo jak wolisz: jaki bedzie maksymalny kurs do września 2026 roku. Ok 3 litry Jacka Danielska moze za dużo. Przegrasz to po prostu napiszesz na forum przeprosiny i obiecasz ze nie będziesz pisac bredni na forach. Daj znać . Jak przegram to ja kupie 3 litry Jacka i napisze oficjalne przeprosiny. Wchodzisz?
    Donkonreo ludzi którzy sprzedają się za pieniądze nie mają żadnego honoru. Czekamy cierpliwie. Pozdrawiam
  • Re: Gdzie Autor: ~Obiektywny [37.31.20.*]
    Stoi zakład.Do kiedy będzie 10 zł?
    Ej bo sie pogubimy.

Albo jak wolisz: jaki bedzie maksymalny kurs do września 2026.

Odpisz: zakład przyjęty i wybierz któraś opcje.
  • Re: Gdzie Autor: ~obiektywny [89.65.4.*]
    Zakład stoi. Niech będzie 3 litry. Do wrześnie 2026 nie będzie 10 zł. Podaj swoją datę do kiedy będzie 10 zł.
    Jestem w stanie podjąć rekawice
    Do września nie będzie 10 zł.
    Cześć obiektywny , wygraną masz w kieszeni kup sobie opakowanie ketonalu po takiej ilości głowa ma prawo boleć ...Pozdrawiam.
    Czekamy cierpliwie. Pozdrawiam
  • Re: Gdzie Autor: ~Obiektywny [89.65.4.*]
    Chyba nic z tego nie będzie.Juz pewnie nie wejdzie na forum.
    Do września 2026 oczywiście?
    Już zmieniłeś ton myślenia?Rura Co zmiękła.Nie wiem czy do września 26 będę trzymał akcje.
    Że co. Ok zakład przyjęty. Twierdzisz, że nie będzie 10 zl do września 2026r.
    Odliczamy. Jacka mam w domu. Ale jak przepraszam to oprócz przeprosin kupisz chociaz litra czystej ?
    ,, Już zmieniłeś ton myślenia?Rura Co zmiękła.Nie wiem czy do września 26 będę trzymał akcje"

Nie niczego nie zmieniłem.
    Nie musisz trzymać akcji ale twierdzisz, że do września 2026 nie będzie 10 zl. Ja stawiam, że bedzie powyżej. Czekamy I zaklad przyjety. Jak tak potwierdz
    ,,Do września nie będzie 10 zł."
    Brak precyzji.

Jeżeli chodzi o wrzesień 2025 to eureka. Noz chyba wiadomo, że nie wskoczy o 100 procent w 2 miesiące.
    No chyba rozumiem, Twoj brak precyzji wynika ze strachu ?
  • Re: Gdzie Autor: ~Halicz [188.146.20.*]
    ... czas honoru obiektywny ...
    dostałeś konkretną propozycje
    3 litry Jacka to nie w kij dmuchał
    odezwiesz się czy założysz jakiś nowy wątek
    Tak napisze 500setny wątek.

Ostatnio szukałem swojego postu sprzed kilku miesięcy, moze sprzed roku i wątków nieobiektywnych założonych przez obiektywny to jakaś chora ilość. Naprawdę. Chce mu się chyba.
    Jak pisze, że będzie spadać non stop to albo cos bierze i sie wkręcił, albo liczy, że zejdzie znowu poniżej 5 zl I chce kupić. Bo kto jak ma akcje pisze takie brednie nieuzasadnione ?
    A ja powiadam : teraz akcje też są tanie bardzo, niebawem dołek się ustabilizuje na poziomach takich o ktorych dużo ludzi by nie pomyślało. Ja swoje kupilem i czekam.
    Średnia po 3.8 z groszami. Było ponad 10 zl i nie sprzedałem. Gdybym sprzedał dzisiaj miałbym 2 razy wiecej akcji. Ale trudno , nie żałuję bo kto wiedział. Sprzedam pierwszy pakiet 15k akcji za minimum 12-15 zl no chyba ze bedzie rosło nonstop. Reszta akcji pójdzie po cenie o ktorych wielu marzy.

,,Jezeli potrafisz marzyć możesz tego dokonać" - Walt Disney

Pozdrawiam

Ps
    Obiektywny nie bierz tego do siebie zbyt mocno, bo są gorsi na forach, Ty masz trochę tupetu :)
  • Re: Gdzie Autor: ~Żelwewłosach [31.60.89.*]
    Pokaż wyliczenia, że 15 zł to pierwsza cena sprzedaży. Jaki zysk musi osiągnąć spółka? A przy 30 zł? Podaj wyliczenia dla średniej z sektora.
    Nie chce mi sie. Sorki. Nie chodzi zawsze o wyliczenia a o strategie i zaufanie inwestorów i ilosc spekulacji
  • Re: Gdzie Autor: ~Żelwewłosach [31.60.89.*]
    Mizeria... Strategia i zaufanie? Aaaa, to już wszystko jasne. Masakra
    Ok zebrałem sie.
    X - moje akcje (A) .
    Sprzedaz (A) A≥ 15
    15000 ×15 = 225000
    Podjąłem rękawice.Tylko donkoreno pisze o roku 2026.Juz go pewnie nie będzie na forum.Taki będzie honorowy jak większość nagonów na wzrosty.
    Cytowanie: ,,Podjąłem rękawice.Tylko donkoreno pisze o roku 2026.Juz go pewnie nie będzie na forum.Taki będzie honorowy jak większość nagonów na wzrosty"

Przeciez mowisz ze tu nic nie bedzie. Ze spadki i nie ma szans.

Zaproponowałem zaklad i napisalem:

Albo jak wolisz: jaki bedzie maksymalny kurs do września 2026"

Zmieniasz zasady gry.
    Wybierz ktoras opcje.
    Każda nawiązuje do Twoich wątków i wypocin.
    Ej i nie donkoreno tylko donkonreo.
    Ojciec zawsze mi mowil:
    Masz byc dziadem bądź, ale bądź dziadem honorowym.
    Honor akurat mam. Zapewniam. Wybierz opcję i odpisz czy chociaz litra kupisz czy wchodzisz po męsku i jak cos tez kupisz 3 litry Jacka na stojaku z ktorych wcześniej Cb zwolniłem?
    Bys nie kupil 3 razy po litrze
  • Re: Gdzie Autor: onufry-senior [31.0.77.*]
    Dopadła cię klakierska bojówka....
    BO NIC INNEGO IM NIE WYCHODZI.... VIDE KURS AKCJI...A AKCJONARIUSZE OD LAT W PUŁAPCE ZADŁUŻENIA...
[x]
SNTVERSE -0,24% 4,19 2025-10-24 17:04:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.