• CEZ-wkrótce sygnały kupna!! Autor: ~z4 [83.14.31.*]
    Na wrzesień CEZ to spokojny sen-pewna i stabilna spółka energetyczna.
  • Re: CEZ-wkrótce sygnały kupna!! Autor: ~Mirta [83.22.182.*]
    Zgadzam się że na zimowe miesiące i niepewne czasy CEZ jest dobra inwestycją,szczególnie dla kogos kto inwestuje fundamentalnie.
  • Re: CEZ-wkrótce sygnały kupna!! Autor: malok [83.13.199.*]
    Zdanie mam podobne, ale jednak spółka idzie niżej w dół niż rynek, trzymała się, ale dzisiaj sypali nawet po 142,50 - przez moment na prawie 5% minusie. Spółka stabilna, ale wydaje mi się, że w razie korekty WIG 20 do 2.100 pkt lub poniżej 2.000 w gorszym scenariuszu spółka pójdzie poniżej 135 zł. - co może być dobrą okazją do uśredniania kursu, chociaż mam obawy co do tej spółki.
  • Re: CEZ-wkrótce sygnały kupna!! Autor: malok [83.13.199.*]
    Sprzedałem spółkę, spółka z największym wzrostem na chwilę obecną w WIG 20 - ale indeks już prawie 0,5% pod kreską i coś czuję, że spółka pójdzie wraz z indeksem i będzie można ją odkupić taniej, wygasają kontrakty niedługo i obawiam się trochę zjazdu WIG20 - więc chyba później będzie taniej! Co myslicie!
  • Re: CEZ-wkrótce sygnały kupna!! Autor: ~z4 [83.14.31.*]
    Dnia 2009-09-10 o godz. 11:37 malok napisał(a):
    > Sprzedałem spółkę, spółka z największym wzrostem na chwilę
    > obecną w WIG 20 - ale indeks już prawie 0,5% pod kreską i
    > coś czuję, że spółka pójdzie wraz z indeksem i będzie można
    > ją odkupić taniej, wygasają kontrakty niedługo i obawiam
    > się trochę zjazdu WIG20 - więc chyba później będzie taniej!
    > Co myslicie!

To,że dzisiaj sprzedałeś to złe lub dobre twoje posunięcie,ale przykazania giełdowe
    mówią,że to co zrobiłeś musiało być z góry zaplanowane,bo jeśli wyłamałeś się z wcześniej założonego planu to niedobrze.Inne z przykazań mówi graj z trendem a nie przeciw.Ja trzymam bo nie widzę sygnałów zmiany trendu i liczę na nieduży zysk ale
    zysk i to wszystko.
  • Re: CEZ-wkrótce sygnały kupna!! Autor: ~Mirta [83.22.183.*]
    Myślę że jak sprzedałeś to nie ma czego żałować,czy udaci się taniej odkupić to może być problem ,ja ostatnio dokupiłem 80 po 149 złotego,gdy ziści się twoje marzenie to mam nadal dokupować CEZ do 150 zł,ale wydaje się że ten spadkowy scenariusz sie nie zrealizuje a szkoda.
[x]
CEZ 0,55% 218,60 2026-05-15 16:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.