Dnia 2025-07-16 o godz. 16:03 ~daszek napisał(a): > Dnia 2025-07-16 o godz. 15:31 ~NowY napisał(a): > > Rzuć linka, bo jakoś nie widać twitta, że sprzedali... > > Tego typu informacje, najpierw idą przez ESPI, a nie przez X-a. > Bendnarowicz aż tak szalony nie jest, aby pchać w objęcia KNF-u.. >
Dnia 2025-07-16 o godz. 19:49 ~Dexter napisał(a): > A pisałem odpuścić bo Was ubiorą w palta i będziecie się pocić a pisałem Corey i co odleciał a teraz Milton następny.
O jej, a gdzie wyczytaleś, że Ragnar wyszedl? Podaj linka do komunikatu. . Jutro lub w piątek przeczytasz, kto zacny wszedl do akcjonariatu. Wklej może swojego posta, jak to pisaleś, żeby brać Corey, bajkopisarzu.. ;;))
Moim zdaniem Ragnar wyszedł na Twitterze pisał że rozgrywa partie szachów. I na koniec było szach mat, game over i dopisek bawcie się sami. Co ciekawe ten dopisek wyrzucił. Tak więc nie ma go z nami. Bardzo bym się zdziwił gdyby było inaczej
Dnia 2025-07-16 o godz. 20:33 ~Mike napisał(a): > Moim zdaniem Ragnar wyszedł na Twitterze pisał że rozgrywa partie szachów. I na koniec było szach mat, game over i dopisek bawcie się sami. Co ciekawe ten dopisek wyrzucił. Tak więc nie ma go z nami. Bardzo bym się zdziwił gdyby było inaczej
Po czym wnioskujesz, że ta partia szachów była na Klabaterze ? Ragnar siedzi w wielu spółkach na NC .. ;)
Jestem nowy. Wytłumacz mi ten slang. Ubieranie itp. Chodzi o to, że spowodowali, że się ludzie dali nabrać i nakupili akcji, a one nadal będą spadać i np.przez długi czas kurs będzie nisko? Jeśli faktycznie ten Ragnar by wyszedł z akcjonariuszy to Waszym zdaniem lepiej, tak?
Jeżeli bedzie jakiś naprawdę pozytywny komunikat to ciebie tu przeproszę i przyznam sie do błędu. Pozdrawiam a szczególnie bie pozdrawiam ekipy z disco co ubierają niedoświadczonych inwestrow którzy chcą zarobić szybko pieniądze i przez takie szulerie na disco tracą pieniądze.