• Europejski patent dla VCAST-a Autor: ~medical [195.74.92.*]
    https://mambiznes.pl/news/kardiolytics-z-przelomem-w-obrazowaniu-serca-europejski-patent-dla-technologii-vcast/

„Światowej klasy rozwiązania, które tworzymy, zdobywają coraz większe uznanie, a uzyskany patent potwierdza jakość i potencjał technologii VCAST. Obecnie nasze rozwiązanie jest już wykorzystywane w ramach testowych wdrożeń przez kilkanaście czołowych europejskich centrów diagnostycznych. Uzyskane w USA i Europie patenty, certyfikat CE i wspomniane wdrożenia przybliżają nas do skomercjalizowania, nie tylko na rynku europejskim, tej przełomowej technologii, która znacząco usprawni diagnostykę choroby wieńcowej, zwiększając jakość i szybkość leczenia pacjentów” – mówi Przemysław Tadla, CEO Kardiolytics i CTO Medicalgorithmics.

Chyba wam to gdzieś umknęło ! ;)
  • Re: Europejski patent dla VCAST-a Autor: ~Adam [149.34.242.*]
    Nie próżnują jak widać. Ciekawy jestem jak na powyzszy komunikat wypowie sie Ankieter ktory od miesiecy deprecjonuje spółkę właśnie brakiem vcast. Zapraszam do dyskusji
  • Re: Europejski patent dla VCAST-a Autor: ~Ankieter [77.65.209.*]
    Przyglądam się, i co tu napisać można mądrego, otóż tak jak pisałem kulą u nogi jest brak komunikacji ze strony spółki.

Jak inwestor ma świadomie podejmowac decyzje skoro dość kluczowe informacje nie są komunikowane?

Dlaczego od października czekamy na rejestrację VCAST w Polsce - może kolego napiszesz coś mądrego tutaj. Wiadomo, że bez tego, nie można w Polsce rozliczać tego w ramach refundacji - wiesz dlaczego to tyle trwa i nie pisz tylko bzdur, że czekali na patent.
    Jak zapewne wiesz jest on kompletnie bez znaczenia w tej kwestii.

Planowo, VCAS miał być zgłoszony do FDA zaraz po CE - tutaj też brak komentarza ze strony spółki, a dla wielu inwestorów było to istotne założenie, a musimy się posiłkować rekomendacją Ipopemy w tym temacie - nie tak to powinno wyglądać

Kolego a skąd wiesz czy nie ma juz rejestracji, albo czy jest w końcowej fazie.? Testują tak sobie dla jaj?
    Kolego ogarnij sie w końcu i nie pogrążaj bardziej.
    Nic nie dzieje sie bez przyczyny. Nie informowali o zlozeniu wniosku patentowego również.
    Planowo mial byc ale nie jest,widocznie zmienily sie priorytety. Musisz sie bardziej postarac, zeby ktos oddal akcje chociaż w to wątpię
  • Re: Europejski patent dla VCAST-a Autor: ~Ankieter [77.65.209.*]
    Nie wiem czy zauważyłeś, ale nie interesuje mnie czy ktoś kupi czy też sprzeda, wypowiadam się o polityce informacyjnej spółki.
    Ty jak widzę lubisz tworzyć dziwne teorie, a ja odnoszę się do konkretów.
    Nie wiem czy to Ty pisałeś, o tym, że nie ma umów bo czekają na patent, a jakoś nie przeszkodziło to jak widać w implementacji w kilkunastu centrach, proponuję więc nieco zluzować i rzeczowo odnosić się do tego co się dzieje.

Jesteśmy tu po to, jak rozumiem, żeby rozmawiać o spółce, a nie naganiać na kupno/sprzedaż. Przynajmniej ja i dlatego jak jest za co to pochwalę, ale jak dają ciała albo olewają akcjonariuszy to też o tym napiszę, a nie tylko jak jes super i świat jest nasz plepleple ...
    Kolego, ty jak katarynka ciagle o polityce informacyjnej spółki.
    To ja Ci powiem, ze ja sie barszo cieszę, ze tak to wygląda. A dlaczego? Otóż nauczny rokiem 2023 gdzie Gamrot robił show pod pakowanie ludziom akcje na górce. Tyle w temacie polityki.
    Sam sobie zaprzeczasz, dalej podtrzymuje ze nie było umów bo nie było patentu.
    A co ma pienik do wiatraka? Testują za free do tego nie potrzeba umowy.
    Czytam twoje posty od stycznia i nie spotkałem sie z entuzjazmem dotyczącym spółki. I to jest parodia,inwestor który ma akcje cały czas narzeka na spółkę hm. Coś tu sie nie klei.
  • Re: Europejski patent dla VCAST-a Autor: ~Rolnik_z_Mandżurii [89.64.86.*]
    Nie umknęło
[x]
MEDICALG -2,06% 26,10 2026-04-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.