Dnia 2025-07-16 o godz. 12:19 ~Rob napisał(a): > Rob jak zwykle ma racje Pzdr:)
Zawsze to jest istotny argument przy podejrzeniu manipulacji. Nie było żadnej manipulacji panie prokuratorze, sędzio, przecież luka musiała się domknąć. ;;)) Z luką się nie dyskutuję.. ;;))
Jasne Jasne Daszek, przypomnij sobie co na mnie pisałeś wczoraj jak pisałem o Luce, "że kolejny technik się znalazł", . Na giełdzie jestem od 2009 roku, to trochę sie znam pzdr:)
Dnia 2025-07-16 o godz. 12:27 ~Rob napisał(a): > Jasne Jasne Daszek, przypomnij sobie co na mnie pisałeś wczoraj jak pisałem o Luce, "że kolejny technik się znalazł", . Na giełdzie jestem od 2009 roku, to trochę sie znam pzdr:)
Nie przy tak rozedragnym i spkulacyjnym rynku jaki tu mamy. A luka zawsze jest jakimś argumentem, aby uwiarygodnić zjazd.. ;;)
Dnia 2025-07-16 o godz. 12:42 ~Rob napisał(a): > Kiedyś miałem taka spółke że dopiero po 7 miesiącach luke domknęła i wróciła do wzrostów. a ja już ją dawno sprzedałem ze stratą :))
To, skoro luka Ci się już domkniela, to czekamy na to co pisaleś wcześniej "Na koniec dnia kosmiczny plus pzdr :)"- pewnie Ci to z kresek też wychodzi.. ;;))
Dnia 2025-07-16 o godz. 12:50 ~Rob napisał(a): > Heheh, muszą zacząć z lewej sie ustawiać, na razie coś licho w arkuszu zleceń, dziś powinno być na plus, a jutro kontynuacja, :)
Aha, to wykresiki i kreski dzialają tylko w trakcie spadków.. ;;)) To z kosmicznego plusa dziś nic nie będzie? ha ha
Oczywiście że w jedną i drugą stronę, jest korekta po spadkach i korekta po wzrostach czyli realizacja zysków:), a w 2 dni teraz wydaje mi sie że akcje przeszły z ręki do ręki i powinny być 2 komunikaty poczekamy zobaczymy