w końcu bedzie 90 000 000 szt nowych akcji za którymi nic nie stoi i bedzie trzeba upchac pod hasła od Boszki :)) ten cieńki ynwestor oszukuje juz tyle lat i że go nie zmaknęli ?
Zrobili dzisiaj to samo co ostatnio
Wtedy pompka na 86 groszy
Teraz wystarczyło 100k akcji aby podbić o 16% i wcisnęli znowu akcje ludziom po 80-82 grosze
A ja dziękuję za szybkie kółeczko. Nasz błazen pięknie nagania was naiwniacy xD
Nie nie powiesili mnie. Tak się właśnie znasz na ludziach że myślisz że ci uwierzą w te brednie o kółeczkach. Ale jak co ma to poprawić samoocenę to wypisuj sobie w sumie co chcesz.
Pomysł jest super. Gdyby tak każdy z nas podrzucił ten pomysł u swojego Włodarze gdzie mieszka i w każdej miejscowości powstała taka strzelnica to młodzież i nie tylko mieliby super zabawę i naukę w jednym. Idę porozmawiać z Burmistrzem. Ci co tak obrzydzaja spółkę to chyba wiedzą ze to niebezpieczne dla nich takie społeczeństwo które umie posługiwać sie bronią wiec wiadomo kim oni są. Co Wy na to Inwestorzy? Dobrze myślę?
Ok Panie Lol
Jesteś tak samo śmieszny jak Twój nick :)
Jak dobijemy do 50 groszy, PP zbije do 21 a wodospad po do 10 to będziesz uciekał aż się będzie kurzyło :)
Widzisz, problem polega na tym że myślisz że wiesz co ktoś zrobi, ile ma akcji na jakim poziomie. A tak naprawdę to ci się tylko wydaje że wiesz. Najgorszy przypadek....
Dnia 2025-07-16 o godz. 12:26 ~Polityczny napisał(a): > Zrobili dzisiaj to samo co ostatnio > > Wtedy pompka na 86 groszy > > Teraz wystarczyło 100k akcji aby podbić o 16% i wcisnęli znowu akcje ludziom po 80-82 grosze > > A ja dziękuję za szybkie kółeczko. Nasz błazen pięknie nagania was naiwniacy xD
spolka promuje przemoc,odwoluje sie do przemocy,malo perspektywistyczne....czy jak najbardziej na czasie hmmm co za czasy ze spolki militarne sa w modzie