Za 2.5mc dowiesz się ile jeszcze musisz poczekać żeby cos sie sprzedało dla tej firmy lepsza upadłość niz kolejne obietnice. Za długo to przeciągaja, przekładają, lepiej niech powiedzą jak sprawa wygląda a nie wiecznie to juz za chwilę. Ciężko uwierzyć juz w coś co napiszą.
Dobra nie doradzaj jak nie potrafisz. Słuchaj difiego a dużo zarobisz. Ja mogę sprzedać kiedy chce a nie kiedy jakis tam wyjaśniam będzie chciał. Były juz daty była euforia i dalej przeciągają wiec czego Ty oczekujesz. Nie bedzie we wrzesniu ani na koniec września pozytywnego info tylko rozmowy trwają. Tak jak twój guru pisał o 2zł do marca tak zarząd wali was i się śmieje.
To czego siedzisz tu i narzekasz ze nie będzie tego.. nie będzie tamtego. Sprzedaj I skończ płakać. Do września będziesz płakał i sprzedawał za 70gr bo nie będzie niczego? Beż sensu. Jak ja bym wiedział że nici z tego to bym tu nie narzekał.
Temat restrukturyzacji się przeciąga przez opieszałość sądów. A nie bi zarzat wstrzymuje i blokuje. Wstrzymuje i negocjoje sprzedaz fixnipa aby spolla byla czysta bez dlugow a ro nastapie dopoero po restrukturyzacji. Ja nie wiem czego Ty nie rozumiesz. Po co tu inwestujesz jak nic nie wiesz.